Skandal zvezde serijala "Seks i grad": Kris Not optužen za silovanje, dve žrtve ga prijavile, policija pokrenula istragu!

17.12.2021

07:17

0

Šezdesetsedmogodišnji glumac je u četvrtak uveče odgovorio na optužbe

Skandal zvezde serijala "Seks i grad": Kris Not optužen za silovanje, dve žrtve ga prijavile, policija pokrenula istragu!
Tan2021-12-17_32050770_0 - Copyright Joel C Ryan/Invision/AP

Dok se glumci serije "Seks i grad" vraćaju na male ekrane sa sa novom sezonom, pojavile su se optužbe za seksualne napade protiv jedne od zvezda serije, glumca Krisa Nota.

"Hollywood Reporter" je prvo objavio vest o optužbama, a nešto kasnije je policija Los Anđelesa saopštila da istražuje slučaj.

Korišćeni su pseudonimi za žene koje su detaljno opisale svoje odnose sa glumcem.

Profimedia
 

Jedna žena po imenu Zoi, rekla je da ju je 2004. godine, kada je imala 22, Not silovao u svom stanu u Los Anđelesu. Dodala je da je dobila medicinski tretman i savetovanje. 

Druga žena po imenu Lili, navela je da je silovana u Notovom stanu u Njujorku 2015. godine, nakon pijane noći.

Šezdesetsedmogodišnji glumac je u četvrtak uveče odgovorio na optužbe:

- Optužbe na moj račun od strane pojedinaca koje sam upoznao tokom godina, čak i decenija, kategorički su lažne. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana. "Ne" uvek znači "ne". To je linija koju ne prelazim. Susreti su bili sporazumni i obostrani.

Profimedia
 

Not takođe ima ulogu u "Ekvilajzer". Kompanija "CBS" koja je realizator projekta, saopštila je da neće odgovarati na pitanja.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike