"Bio mi je sve, jako mi nedostaje" Mario Kantone iz "Seksa i grada" prvi put o smrti svog filmskog muža

17.12.2021

07:00

0

"Uspevao je da me uvek nasmeje", rekao je glumac koji se pojavljuje u nastavku serije

"Bio mi je sve, jako mi nedostaje" Mario Kantone iz "Seksa i grada" prvi put o smrti svog filmskog muža
profimedia-0633359378 - Copyright Profimedia

Glumac Mario Kantone, kog su gledaoci zavoleli kao Entonija u seriji "Seks i grad", progovorio je prvi put o smrti svog velikog prijatelja i "muža sa malih ekrana" Vilija Garsona. Kao što je poznato, serija "Seks i grad" je dobila nastavak pod nazivom "I tek tako", u kom su se obojica pojavili u svojim likovima Entonija i Stenforda. Smrt svima omiljenog Stenija je mnogima teško pala.

Profimedia
 

- Bio je brilijantan i veoma smešan. Biće u prve tri epizode. Tako je živahan, divan i smešan u njima - rekao je Entoni.

Podsetimo, Vili Garson je preminuo ovog septembra od raka pankreasa u 57. godini. Njegova smrt je bila šok za sve članove ekipe.

- Niko od nas nije ništa znao i bilo je užasno, veoma tužno. Bio je neverovatan otac svom sinu Nejtanu, samo je o njemu pričao. Voleo ga je mnogo - ispričao je glumac.

Profimedia
 

Kako je istakao, nisu se često viđali jer su živeli na suprotnim krajevima zemlje, ali kad god bi se sreli, to bi bilo "ludo". 

- Mnogo mi nedostaje. Bio je sjajan televizijski muž, uvek me je zasmejavao. Svi smo ga voleli. Baš mi mnogo nedostaje - zaključio je Entoni.

Nastavak serije "Seks i grad" bio je po mnogo čemu šokantan, a gledaoci i fanovi čekaju da vide na koji način će lik Stenforda, kog je glumio Vili Garson, biti otpisan iz serije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike