Godinu dana ljubavi! Ceca otkrila kako će ona i Bogdan proslaviti godišnjicu veze

16.12.2021

14:32

0

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 18. decembra, a u javnosti je isplivala njihova prva fotografija 13. januara

Godinu dana ljubavi! Ceca otkrila kako će ona i Bogdan proslaviti godišnjicu veze
Copyright Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović, Foto: 24sedam

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uživa u vezi sa devet godina mlađim menadžerom Bogdanom Srejovićem. Njih dvoje su prvi put uslikani u javnosti početkom ove godine i od tada privlače veliku pažnju gde god da se pojave, a svaki njihov korak se pomno prati. 

Ceca i Bogdan su do sada išli na nekoliko zajedničkih putovanja, a nije tajna i da je on prati na brojnim nastupima i bodri iz publike. Par godišnjicu veze obeležava 18. decembra, a Ražnatovićka je otkrila kako će proslaviti taj poseban dan.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- 18. decembra nam je godišnjica. Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama - rekla je Ceca za Telegraf.rs. 

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović Instagram screenshot
 

Podsetimo, Ceca i Bogdan, 13. januara 2021. godine, obelodanjeno je ime muškarca koji je nakon toliko godina uspeo da osvoji pevačicino srce. 

Inače, Ceca je izjavila u više navrata da nema nameru da se ikada više udaje.

- Htela sam da napišem da nisam dobila jedan, nego dva. To su gluposti. Ja sam rekla da se više udavati neću. Mogu sebe da zamislim u venčanici, ali da pevam na plejbek. I rado oblačim venčanice, ali da stanem ispred matičara ili popa, teško - rekla je Ceca u emisiji „Premijera - Vikend Specijal“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike