Pao joj je mrak na oči! Anastasija Ražnatović se potukla zbog majke! Ispričala sve detalje

13.12.2021

14:13

0

Mlada pevačica se prisetila nemilog događaja, posle kog je Ceca bila prinuđena da je zajedno sa bratom Veljkom skloni na Kipar

Pao joj je mrak na oči! Anastasija Ražnatović se potukla zbog majke! Ispričala sve detalje
anastasija raznatovic (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović progovorila je o najtežim trenucima u životu, te se dotakla detinjstva, kao i odnosa sa majkom Cecom Ražnatović, tetkom Lidijom i bratom Veljkom.

Iako deluje da ima miran duh, pevačica je priznala i da pamti jednu tuču iz škole.

- Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogvicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo... Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica – prisetila se Anastasija u emisiji "Preživeli".

 

 

- Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogvicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš - ispričala je Ražnatovićeva i dodala da joj je tada pao mrak na oči.

G.G./ATAImages
 

- Ona mi je to u petak napisala preko „Fesjbuka“, a ja sam je u ponedeljak našla u školi i udarila sam je, pobile smo se. Svi su bili šokirani jer ja nikada nisam bila dete koje pravi probleme. Nakon toga, vrlo brzo, mama je odlučila da nas skloni na Kipar – otkrila je Anastasija na K1.

Ceca je često vodila Anastasiju i Veljka na svoje nastupe, a njima je to bilo zanimljivo. Takođe, ona je otkrila i da je Ceca oduvek volela da se pohvali da joj ćerka lepo peva.

- Tačno znam kad joj dođu gosti i ako me zove, znači da treba da se popnem i da otpevam neku pesmu, da ona pokaže kako njeno dete lepo peva. Kad god je nastupala negde preko, Veljka i mene je vodila sa sobom - prisetila se ona i dodala da su joj ta putovanja s majkom bila najlepša. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike