Mogu da se zamislim u venčanici! Ceca konačno progovorila o prstenu i potencijalnoj udaji za Bogdana

12.12.2021

14:26

0

Autor: Marija Mitić

Pre nekog vremena, objavama na Instagramu, pevačica je pogrejala sumnje o mogućem drugom venčanju

Mogu da se zamislim u venčanici! Ceca konačno progovorila o prstenu i potencijalnoj udaji za Bogdana
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pre nekog vremena, sve su zaintrigirale nesvakidašnje objave Svetlane Cece Ražnatović na Instagramu, na kojima je u fokusu bio prsten na njenoj ruci. Naime, svetlucavi cirkoni na domalom prstu leve ruke svakom su "upali u oko", a ponajviše jer je pevačica već neko vreme u ljubavi sa Bogdanom Srejovićem, pa su se stoga mnogi upitali - hoće li to pevačica ponovo stati na "ludi kamen".

Printscreen Instagram/ ceca
 

Ove navode Ceca je sada prokomentarisala u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", gde je istakla da nema nameru da se ikada više udaje.

- Htela sam da napišem da nisam dobila jedan, nego dva. To su gluposti. Ja sam rekla da se više udavati neću. Mogu sebe da zamislim u venčanici, ali da pevam na plejbek. I rado oblačim venčanice, ali da stanem ispred matičara ili popa, teško - rekla je Ceca koja se pojavila u svetlucavom, elegantnom odelu, i istakla da joj oko stajlinga i imidža najviše pomaže sin Veljko.

Printscreen RVPink
 

- Veljko mi kaže: "Šta si se zakopčala do grla? Oblači se kao što si se i oblačila". Volim da sam dobro obučena, da imam lepe komade. Ako nemam za original, sigurno neću nositi fejk. Više sam za "bez imena", ali da bude skockano - kazala je Ražnatovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike