Popović završio na podu u "Zvezdama Granda"! Marija i Ceca mu odmah pritrčale u pomoć (VIDEO)

15.12.2021

21:59

0

Autor: Marija Mitić

Da li je Sašu "uspavala" interpretacija nekog od kandidata, ili je nešto drugo posredi, ipak ćemo morati da vidimo u emisiji koja predstoji

Popović završio na podu u "Zvezdama Granda"! Marija i Ceca mu odmah pritrčale u pomoć (VIDEO)
mrija i ceca - Copyright Printscreen Youtube/ Grandonline

Da nas svake subote očekuje pravi šou u emisiji "Zvezde Granda", jasno je i iz najave za narednu epizodu. Naime, kako se vidi u oficijalnoj najavi, čelnik ovog projekta, Saša Popović, legao je na pod, a u pomoć odmah su mu pritrčale Marija Šerifović i Ceca Ražnatović - članice žirija.

Printscreen Youtube/ Grandonline
 

Iako se u prvi mah činilo da nešto nije u redu sa Sašom, on je samo legao "da odmori", dok su ga koleginice pokrile svojim sakoima. Da li ga je samo "uspavala" interpretacija nekog od kandidata, ili je nešto drugo posredi, ipak ćemo morati da vidimo u emisiji koja predstoji.

Osim toga, ponovo je došlo do burne rasprave među članovima žirija, ovoga puta jer Dragan Stojković Bosanac nije podržao nastup jedne kandidatkinje.

- Mi mladi, Viki, Ceca, Mili, Đole, ja, mi to razumemo - rekao je Saša, pa dodao - Ona je devojka učila od originala koji ima milionske preglede - branio je Popović takmičarku, kada je Bosanac zapretio.

- E zato neće dobiti glas od mene kada peva tako!

Printscreen Youtube/ Grandonline
 

Na Bosketovu stranu stala je i Ana Bekuta koja se sukobila sa Viki uz reči da se originali pesama mogu menjati.

- Niko vam ne daje za pravo da menjate originale koji su ljudi snimili. Imate svoj status i držite ga za sebe - planula je Viki kada je Bosanac pokušao da je ubedi da je umesto reči ''status'' iskoristila ''statut''.

- Ja ću napraviti tebi statut da naučiš da slušaš muziku - dodao je Dragan Stojković.

Printscreen Youtube/ Grandonline
 

Kada je od svojih kolega konačno uspela da dođe do reči, Marija Šerifović kratko je poručila jednom od saboraca - Nemoj da govirš iza mene i nemoj da reprodukuješ iza mene, jer...- nije stigla da završi rečenicu Marija kada je Đorđe David zalajao na Viki, kao što je to nedavno učinio Ceci.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike