Policija i tužilaštvo rade na rasvetljavanju slučaja Kike Đukić: Otkriveno ko će sve biti saslušan

13.12.2021

20:48

1

Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal ovih dana proverava sve prepiske koje je Kika imala sa drugim licima kako bi se pronašao eventualni motiv

Policija i tužilaštvo rade na rasvetljavanju slučaja Kike Đukić: Otkriveno ko će sve biti saslušan
Kika Đukić - Copyright Printscreen Instagram/kikax3

Slučaj tragično preminule Kristine Kike Đukić tema je svih medija, ali i njenih vršnjaka, tinejdžera koji su je pratili, ali i kolega. Svi se pitaju šta se dogodilo te kobne noći, a dok se čeka toksikološki nalaz koji bi trebalo da potvrdi tačan uzrok smrti ove dvadesetjednogodišnje devojke, policija i tužilaštvo rade na rasvetljavanju događaja. 

Kako se saznaje, pored jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase biće saslušani i mnogi drugi koji bi policiji mogli otkriti nešto više o Kiki Đukić i njenoj odluci da oduzme sebi život.

Instagram printscreen
 

- Policiji je naloženo da sasluša sve koji su bili u bilo kakvom konaktu sa njom radi potpunog sagledavanja situacije i donošenja odluke. Osim majke, sestre i dečka sa kojima je bila bliska, biće saslušani njeni i prijatelji ali i jutjuberi sa kojima je bila u kontaktu. Mogu biti saslušana i lica koja su Kiki slala uvredljive komentare ali i pretnje.

Printscreen/YouTube
 

- VTKa (tužilaštvo za visokotehnološki kriminal) ovih dana proverava sve prepiske koje je Kika imala sa drugim licima kako bi pronašao eventualni motiv. Ono što je takođe bitno jeste da u ovom slučaju mogu odgovarati i oni koji su na neki način mogli da podstaknu Đukićevu na samoubistvo, kaže naš izvor iz istrage i dodaje da su u rasvetljavanje ovog slučaja uključeni kako policija, tako i tužilaštvo kako bi se što pre saznalo šta se dogodilo devojci koja je godinama bila meta bulinga.

Podsetimo, Kikina sahrana biće održana sutra, 14. decembra, u 13 sati na groblju Lešće.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike