Oglasila se majka tragično nastradale Kike Đukić: Postoji rizik da mi se detetu opelo ne održi

12.12.2021

16:54

2

Jutjuberkina majka je utučena zbog gubitka ćerke, a zvanični toksikološki nalazi se još uvek čekaju

Oglasila se majka tragično nastradale Kike Đukić: Postoji rizik da mi se detetu opelo ne održi
Kristina Kika Đukić sestra Instagram screenshot Ivana Malbašić - Copyright Instagram screenshot Ivana Malbašić

Tragično nastradala dvadesetjednogodišnja jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić godinama je trpela bulig, jedan vid nasilja korisnika društvenih mreža. Danima unazad se priča o tužnoj sudbini ove devojke, a njena majka je skupila snage i progovorila o ovoj bolnoj temi.

- Intervjue i izjave ne želim da dajem, jer sam besna i ljuta sam na ljude i medije. Narod priča svoju priču, svi su objavili da mi je ćerka izvršila samoubistvo, pre nego što su stigli bilo kakvi zvanični nalazi. Zbog svakakvih priča sam došla u situaciju da postoji rizik da mi se detetu opelo ne održi. To je strašno, strašno šta se dešava. U jednom trenutku će sve biti objavljeno i progoviriću o svemu. Sad nisam u stanju, niko me ne zanima i ne želim nikoga da vidim - poručila je Nataša za Republiku.rs.

Instagram screenshot
 

Podsetimo, Kika je u noći između srede i četvrtka pronađena mrtva u stanu koji je iznajmljivala, a ova vest je potresla mnoge. Njeni prijatelji ne kriju da je gejmerka gotovo svakodnevno dobijala jezive pretnje i negativne komentare. Povodom rasvetljavanja ovog tragičnog slučaja, saslušan je i jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, koji je ranije bio u klinču sa gejmerkom. Mnogi su ga krivili za ono što se Kiki dogodilo, a on je u videu na svom Jutjub kanalu ispričao da su se njih dvoje pomirili i planirali saradnju. 

Instagram printscreen/bakaprase, kikax3
 

Inače, poznato je da ukoliko je neko izvršio samoubistvo, crkva odbija da održi opelo. Ipak, postoje slučajevi kada je to moguće, ali to mora da odobri patrijarh.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike