Goca Tržan isprozivala koleginice: Ne objave ništa dok se ne isfotošopiraju, strašno je šta prave od sebe!

13.12.2021

16:18

1

Pevačica je bez dlake na jeziku udarila na svoju branšu

Goca Tržan isprozivala koleginice: Ne objave ništa dok se ne isfotošopiraju, strašno je šta prave od sebe!
Goca Tržan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Goca Tržan oduvek važi za nekog ko jasno i glasno iznese svoje mišljenje, bilo da je to košta ili ne. Tako je sada u jednoj emisiji pričala o tome da nema problem da se pokaže na društvenim mrežama onakvom kakva jeste, te isprozivala kolege i koleginice koji preterano koriste fotošop.

- Ja ne mogu da se krijem od sveta. Možete da me vidite na Adi, na pijaci, u radnji. Ja ne mogu ljude da ubedim da sam lepša ili zgodnija nego što jesam. Gledam mnoge kolege koje ne kače ni sliku ni snimak pre fotošopa, filtera i slično. Mnogo je strašno kada od sebe praviš nešto što nisi i mnogo je opasno kada počneš da veruješ u lažnu sliku o sebi - ispričala je Goca.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Kako kaže, svoje godine i mane nikada nije krila i uvek se trudila da svaku ženu osnaži, osvesti i nauči da drugoj ženi bude prijatelj a ne "vuk".

- Želim da kažem svakoj ženi da je potpuno u redu da imaš dan kada si otečena, neraspoložena, kada ti se ne kuva... To je život- iskrena je bila pevačica u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Ona se osvrnula i na to što na televiziji mnogi deluju drugačije nego uživo, pa pomenula Sanju Kužet, voditeljku.

- Evo recimo Sanja Kužet je izuzetno zgodna, ali za moj ukus premršava a na televiziji izgleda savršeno zato što joj doda 8 kila svuda gde treba. A ja sa metar šezdeset i željom da porastem kada dodam jedan kilogram više, izgledam kao krme ali šta ću to sam ja. Ali Sanja je stvarno božanstvena, prelepa žena - dodala je pevačica.

Sanja Kužet, Foto: A.A./ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike