Goca Tržan o braku sa Rašom: Ako bude želeo mlađu i lepšu, ja ga neću zadržavati

12.12.2021

20:41

1

Pevačica kaže da su oboje svesni razlike u godinama, ali ističe i da su ljubav i poštovanje koje imaju iznad toga

Goca Tržan o braku sa Rašom: Ako bude želeo mlađu i lepšu, ja ga neću zadržavati
Antonio Ahel/ATAImages

Goca Tržan i njen 14 godina mlađi partner Raša Novaković uživaju u skladnom braku. Iako među njima postoji veliki generacijski jaz, pevačica ne mari za to. Živi punim plućima i gas do daske. 

- Prekratak je život da ga živiš u strahu od budućnosti... Ja želim da živim svoj život gas do daske, jer ne postoji budućnost, ni prošlost, postoji samo ovaj trenutak koji sada živimo. Ja živim najlepših godina u svom životu, čak i da sam razmišljala u onom trenutku kada smo se Raša i ja upoznali i da sam rekla: „Jednog dana će da se vidi ta razlika", ne bih imala ovih najlepših 11 godina u svom životu - rekla je Goca u emisiji „Zvezde Granda - Specijal” i dodala da ni ne pomišlja da bi je Raša prevario sa nekom mlađom, a i da to učini, ona mu ne bi stajala na putu: 

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
 

- Svakako će se videti razlika, ja je ni ne krijem... Mi se šalimo na taj račun i pravimo viceve. Suštinski se izuzetno volimo i poštujemo, naša veza i brak nije bazirana isključivo na fizičkoj privlačnosti. Jednog dana ako bude želeo da bude sa mlađom i lepšom ženom, ja ne mogu i neću da ga zadržavam, to je besmisleno, jer i ja sa 60 godina ću biti ozbiljno pilence za nekog čiču od 80 - govori Goca. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video: 

24sedam

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti