Goca Tržan o vaspitanju ćerke: Ima jezičinu i već je drveni advokat

06.12.2021

08:49

0

Pevačica ističe da je njena naslednica inteligentna, a kao devojčica u pubertetu želi da ima odgovore na sva pitanja

Goca Tržan o vaspitanju ćerke: Ima jezičinu i već je drveni advokat
Copyright Pevačica Goca Tržan Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Pevačica Goca Tržan sa bivšim partnerom Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, koju se trudi da vaspita na najbolji mogući način i izvede je na pravi put. Ona sada otkriva sa kakvim problemima se suočava kao majka devojčice koja je u pubertetu. 

- Nemam većih problema nego bilo koji drugi roditelj. Kakva sam ja bila, ova moja je još i super. Ja sam bila nemoguća i dan-danas mrzim autoritete. U tim godinama sam se opirala autoritetima drastično i strašno. Kada pričamo o pubertetima, razumem roditelje jer takva su vremena sada, moraš malo više da se baviš, da pratiš, a mi nažalost kao zaposleni, da bismo preživeli, imamo sve manje vremena da se suštinski bavimo decom - kaže pevačica za „Blic” i dodaje da sa naslednicom vodi otvorene razgovore:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Vrlo je rečita i empatična, glupo bi bilo da kažem da je inteligentna, ali jeste, to nije na mene, kroz smeh kaže Tržanova i otkriva šta je to njena ćerka nasledila od nje: 

- Teško ju je nagovoriti, ima jezičinu i sa tim treba izaći na kraj. Za sve ima pitanje i odgovor što je dobro jer želi da bude advokat, a već jeste drveni advokat.

Goca objašnjava i koliko je teško biti dobar roditelj i decu učiti pravim vrednostima. 

- Uvek je bilo teško vaspitavati decu, ni našim roditeljima nije bilo lako ali to je najbolji posao koji možeš da imaš u životu i jedini posao kada te više ne bude bilo koji ostaje iza tebe. Ako skupljaš pare kao Baja Patak i kupuješ stanove jednog dana kada te ne bude to ne ide sa tobom. Međutim, to kako će se tvoja deca ponašati i postupati sa tim što si zaradio je ono što si zaista ostavio iza sebe. Naše jedino nasleđe jesu naša deca. To je duhovno nasleđe i jedino važno - priča Tržanova.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike