SAZNAJEMO: Vojaž snima film o traumatičnom delu svog života! Njegov otac nam otkriva da li će se i Breskvica pojaviti

07.12.2021

07:45

0

Jedino o čemu do sada reper nikada nije govorio jeste kada je u detinjstvu sa porodicom morao da ode u Francusku posle ubistva premijera Đinđića

SAZNAJEMO: Vojaž snima film o traumatičnom delu svog života! Njegov otac nam otkriva da li će se i Breskvica pojaviti
voyage_promocija_vakcinacije__01092021_0023 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž otkako se pojavio na muzičkoj sceni, najpre sa devojkom Anđelom Igratović Breskvicom, a posle put nastavio sam, pruža publici nešto novo, a sada je odlučio da ogoli svoj život u potpunosti. Naime, Vojaž snima film o svom životu!

Njegove pesme oduševljavaju ceo Balkan, a svojim stavovima i razmišljanjem kupio je sve one koji ga ne poznaju dovoljno. Detinjstvo, odrastanje, breme roditelja, javni raskid - sve je to obeležilo život ovog dvadesetogodišnjaka koji je kroz pesme pokušao da dočara barem deo onoga što ga je zadesilo. 

Da i dalje ima velike planove i da karijeru želi da gradi na visokoj lestvici, ali i ispriča deo onoga što mu se dosad izdešavalo, potvrdio je u brojnim intervjuima, ali i poslednjom objavom na Instagramu. Malo smo se raspitali u krugovima bliskim Vojažu i saznali da mladi muzičar planira da iznese svoj život na tacni - kroz film.  

Instagram printscreen/Voyage.mp3
 

- Jednog dana kada dođe vreme za to ispričaću svoju životnu priču. Film ne može da stane u jednu pesmu - napisao je Vojaž na Instagramu i objavom zaintrigirao sve. 

U poslednjem intervjuu koji je mladi Veruović dao za naš portal, istakao je da ne može da priča o periodu kada je zbog ubistva premijera Zorana Đinđića njegova porodica morala da ode u Francusku, jer je i njegov otac Milan tada kao telohranitelj predsednika Vlade bio ranjen.

Breskvica i Vojaž ATAImages/Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO
 

- Nisam puno pričao o detinjstvu. Hoću da tako i ostane, zbog nekih drugih stvari. Dosta svoje inspiracije, tekstova, osećanja i vrednosti povlačim iz detinjstva. Mislim da sam prerano odrastao i dostigao neku zrelost jako mlad, zbog životnih okolnosti u kojima sam se našao zajedno sa svojom porodicom. Ali, neka ostane na tome - rekao je tada za 24sedam, a povodom snimanja filma kontaktirali smo Mihajlovog oca Milana Veruovića koji je potvrdio naša saznanja i otkrio u kojoj meri će pomoći svom nasledniku da realizuje ono što planira. 

- Radiće film. Naravno da Mihajlo ima punu podršku porodice za sve što radi. Koliko god možemo, pomažemo mu. Nažalost, najmanje u finansijskom smislu - kazao je Veruović za 24sedam, a na pitanje da li će se film bazirati više na njegovom emotivnom ili porodičnom životu, rekao je: 

- Film će se ticati njegovog života, odrastanja i uspeha - kratko je rekao i indirektno potvrdio da će biti pomenuti svi važni delovi iz života Mihajla koji najviše interesuju njegove fanove.

Vojaž, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Vojažov otac je bio telohranitelj Zorana Đinđića, te je kobnog 12. marta 2003. godine primio metak, baš kada je ubijen premijer. Taj period za njihovu porodicu značio je preseljenje u Francusku iz bezbednosnih razloga.  

Mihajlo Veruović Vojaž, Foto: 24sedam/ Danilo Krša
 

Svoje traumatično detinjstvo i sve ono što je doživeo kroz karijeru i život, ali i kakav je ožiljak ostavila njegova veza sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, Mihajlo će realizovati kroz film. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike