Vojaž otkrio da ima devojku! Zbog incidenta na nastupu morao da prizna da se posle Breskvice ponovo zaljubio

17.11.2021

20:45

0

Reper se našao na meti prozivki zbog pokazivanja tri prsta, a svojim priznanjem je razoružao sve

Vojaž otkrio da ima devojku! Zbog incidenta na nastupu morao da prizna da se posle Breskvice ponovo zaljubio
Mihajlo Veruović Vojaž, Foto: 24sedam/ Danilo Krša

Mihajlo Veruović Vojaž širom sveta nastupa, a zbog jednog gesta na poslednjem nastupu našao se na meti prozivki. Naime, kako ga je ponela atmosfera, on je tokom izvođenja jedne pesme na nasutup u Atlanti pokazao tri prsta što je inače simbol srpskog nacionalnog pozdrava, zbog kog je bio na meti fanova.

Reper je zbog ovoga imao potrebu da se oglasi i izvini se onima koji su se osetili uvređeno. Kako bi objasnio da nije nacionalista, i da nije imao loše namere, on je bez ikakvog ustručavanja priznao da se viđa sa devojkom koja je muslimanka. 

Printscreen Instagram/Voyage.mp3
 

- Zdravo ljudi, hteo bih da kažem nekoliko stvari koje su mi sada na umu. Pre svega želim da se izvinim svima koji su se osetili neispoštovano ili neprijatno, zbog toga što sam pokazao simbol tri prsta. Za nas to nije nacionalistički ili fašištički, već je samo način na koji pozdravljamo jedni druge. Tako da, ako ste se osetili uvređeno ili neprijatno, stvarno želim da se izvinim, jer ja nisam imao loše namere.

Printscreen Instagram/Voyage.mp3
 

- Poznat sam po tome da volim sve, da širim ljubav, da sam tu za ljude... Ja nisam nacionalista, devojka sa kojom se viđam je muslimanka. Zaista nemam mržnje u svom srcu. Želeo sam da se izvinim svima, jer osećam odgovornost da se izvinim - zaključio je Vojaž.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti