Brena i Boba proslavljaju 30. godišnjicu braka: Pevačicu savladale emocije, podelila dirljive uspomene (VIDEO)

07.12.2021

10:48

0

Autor: Marija Mitić

Lepa Brena je danas na Instagramu objavila kratak video sažet od dragih trenutaka sa suprugom

Brena i Boba proslavljaju 30. godišnjicu braka: Pevačicu savladale emocije, podelila dirljive uspomene (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović danas obeležavaju tridesetu godišnjicu braka. Njih dvoje su se, na današnji dan, 1991. godine venčali, a njihova svadba bila je jedna od najglamuroznijih u to vreme i privukla je veliku pažnju javnosti širom čitave bivše Jugoslavije.

Pevačica je tim povodom danas na društvenoj mreži Instagram objavila kratak video sažet od dragih uspomena sa suprugom, ispod koje je napisala:

 - Zaljubljenost je hormonsko stanje i treba ga iskoristiti do daske. A ljubav ne treba nikada da se potroši. Treba razlikovati te dve stvari, a mi smo to naučili. Zato i trajemo ovoliko - napisala je Brena uz snimak koji počinje upravo fotografijama sa raskošnog venčanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Brena je u više navrata u javnosti govorila o fatalnoj emociji koju je osetila pri samom prvom susretu sa Živojinovićem, koji je tada bio mladi i perspektivni teniser. Kako je sama godinama kasnije priznala - zaljubila se u njegovu sliku u novinama. Mišićav, sa krupnim očima, Boba je osvojio Brenino srce još pre prvog susreta.

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za „Ilustrovanu politiku” i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas - pričala je Brena svojevremeno o ljubavi sa Živojinovićem.

Printscreen Instagram/ lepabrenaa
 

- Brenu je trebalo još ranije da upoznam jer smo hteli da je angažujemo da peva na teniskom turniru, ali je Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, izvrdao pravdajući se da ona ima mnogo obaveza. Ali zaista jeste tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: „Gde si ti svih ovih godina?” To je bio sudbinski susret, a prvih par meseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibice u Cirih, dođem da bih je video - otkrio je Boba.
 

Printscreen Instagram/ lepabrenaa
 

Podsećanja radi, Brena i Boba imaju dva sina - Viktora i Stefana, dok je sa njima odrastao i Živojinovićev sin iz prvog braka, Filip.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike