Lepa Brena otkrila pravu istinu o navodno usvojenom sinu: Ispričala zašto je dečak oslovljava sa "mama"

26.11.2021

12:53

0

Autor: Marija Mitić

Reč je zapravo o detetu njenih kućnih prijatelja i posluge, Delije i Viktora, koji sa njima žive u vili na Bežanijskoj kosi

Lepa Brena otkrila pravu istinu o navodno usvojenom sinu: Ispričala zašto je dečak oslovljava sa "mama"
Lepa Brena ATAImages/Antonio Ahel

Nakon što se u domaćim medijima pojavila vest da su Lepa Brena i Boba Živojinović usvojili dete, pevačica je o svemu progovorila javno i otkrila misteriju video snimka objavljenog na televiziji, na kome u njihovoj vili trči dečak i pevačicu oslovljava sa "mama".

Naime, kako je Brena objasnila, reč je o Džoniju, sinu njenih kućnih pomoćnika, koji sa porodicom Živojinović žive u njihovoj velelepnoj vili na Bežanijskoj kosi.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi - pojasnila je Brena i istakla da iako je jako vezana za dečaka, nema ni govora o usvajanju.

- Kada ja ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao deo moje porodice. Inače, Džonijevi roditelji su odmah po dolasku u Beograd sina upisali u vrtić, kako bi mogli da se posvete obavezama u domu Živojinovića. Dečak se odlično uklopio u novo okruženje i sa tri godine već je govorio tri jezika: filipinski, engleski i srpski- kazala je pevačica koja ga čak i odvodi u vrtić.

Lepa Brena, Boba Živojinović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavolela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: „Ćao, mama“ ili „Ćao, Breno“ - pričala je folk zvezda za Svet.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti