Lepa Brena i Boba Živojinović se oprostili od Milutina Mrkonjića: „Otišao je poslednji džentlmen starog kova..."

28.11.2021

08:46

1

Političar je preminuo juče u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Beogradu

Lepa Brena i Boba Živojinović se oprostili od Milutina Mrkonjića: „Otišao je poslednji džentlmen starog kova..."
Lepa Brena i boba Živojinović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem i porodicom uputila je poslednje zbogom Milutinu Mrkonjiću, političaru koji je juče preminuo. Mrka je bitku s opakom bolešću izgubio u Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje", u 79. godini.

- Otišao je naš dobar prijatelj, poslednji džentlmen starog kova, čovek koji je voleo ljude, život i pesmu. Poslednji pozdrav dragom Mrki. Brena i Boba sa porodicom - poručili su Živojinovići pogođeni tužnom vešću, poput i brojnih drugih lica sa estrade.

Pevačica Jelena Karleuša, kada je čula tužne vesti, oglasila se na svom Instagram profilu i posvetila mu objavu. Slavica Ćukteraš, s druge strane, uz svoju je i poručila:

- Ne mogu da verujem da si otišao. Toliko smeha je bilo uz tebe i Anu, primer ljubavi, da prosto ne mogu da verujem. Počivaj u miru i iskreno saučešće porodici.

Mira Škorić takođe im se pridružila, kao i Ana Sević, koja je pokazala i kako će pamtiti političara koji je poslednjih gotovo punih deset godina bio u ljubavi s njihovom koleginicom Anom Bekutom.

- Nemoguće je postaviti sliku gde niste zajedno... Ovakvog ćemo vas pamititi. Dragi čika Mrka, čovek prepun pozitivne energije i ljubavi. Uvek ćemo vas se sećati sa osmehom na licu. Počivajte u miru - istakla je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike