Profesor književnosti peva ispod šatora: Svi me pitaju da li se drogiram (VIDEO)

24.11.2021

19:45

2

Retki su pevači koji su završili fakultet, a još ređi oni sa dva fakulteta. Pavle Dejanić je na doktorskim studijama književnosti, upisao je teologiju i piše istorijski roman, ali ljude više zanima da li ima golotinje u spotu. Ima i to!

Profesor književnosti peva ispod šatora: Svi me pitaju da li se drogiram (VIDEO)
Pavle Dejanić Printscreen/YouTube/Two Louder TV - Copyright Printscreen

Pavle Dejanić je jedan od najtraženijih svadbarskih pevača u Srbiji, koji je karijeru započeo u talent-šou emisijama „X Faktor” i „Pinkove zvezde”. Pravi neverovatnu atmosferu na svakom nastupu, zbog čega mnogi misle da koristi neke dodatne stimulanse.

- Na bini radim i ono što je ljudima nezamislivo da rade kad su pijani, ali moram da odmah razbijem mit o sebi, zbog onih ljudi koji me znaju, ja sam potpuno jedan strejt lik, koji čak ne pije ni alkohol, cigarete su mi porok, ne uzimam nikakve supstance, jednostavno mene ta muzika vozi - rekao je Pavle za emisiju „24sedam sa Marom".

- Ja mislim da sam ja najpitaniji lik u Srbiji: „Brate, 'ajde da se popravimo" niko nikog više ne pita na svetu nego mene, a ja kao student nisam ni džoint probao.

Pavle je poreklom iz mesta Uzveće kod Šapca, završio je srednju muzičku školu, zatim je upisao studije književnosti, na kojima je stekao master diplomu i nastavio na doktorske studije. Takođe je upisao i teologiju.

- Interesantno mi je koliko se ne piše o ljudima koji su akademski obrazovani građani, u našoj branši, to ljude najmanje zanima, zato eto sad, biće gu*ica u spotu nek' to bude interesantno!

Nezaobilazni deo njegovih nastupa po svadbama je momenat kada obavesti pristune da je on verovatno jedini profesor književnosti koji zna 4.000 krajiških pesama i počne da recituje Peru Zupca, pa na dalje.

Jedina spona onoga za šta se školovao i ovoga čime se danas bavi je činjenica da piše tekstove pesama, kako sebi, tako i svojim kolegama.

- Pisao sam za Kaću Živković pesmu „Bez ljubavi nisam živa", za Daru Bubamaru „Nikad ne reci nikad", čak sam i jednu dvojku napisao za Dragana Pantića Smederevca, „Jednom mangup, mangup zauvek" se zove - rekao je Pavle voditeljki Mariji Atanasković.

Kako je birao devojke za novi spot, koliko puta skoči za vreme nastupa i kako se oženio, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije „24sedam sa Marom".

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike