Bivši dečko Kloi Kardašijan dobio treće dete: Prevario ju je, a sada preživljava novu dramu!

04.12.2021

15:19

0

Kako se navodi, žena sa kojom je Tristan prevario Kloi tuži košarkaša za alimentaciju

Bivši dečko Kloi Kardašijan dobio treće dete: Prevario ju je, a sada preživljava novu dramu!
Copyright Kloi Kardašijan i Tristan Tompson, Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan baš nema sreće u ljubavi. Njen, sada već bivši dečko, Tristan Tompson ju je ponovo prevario i to u martu ove godine na njegov rođendan, dok je u to vreme zvanično i dalje bio sa Kloi. Kako se navodilo, on je spavao sa ličnim trenerom Marali Nikols koja je ostala trudna, a juče je na svet donela njihovog sina.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson, Foto: Profimedia
 

Iako je prvenstveno na svom nalogu na Instagramu postavila fotografiju uz koju je objavila da je rodila dečaka, ona je ubrzo to obrisala, kao i ceo profil. Kako prenose strani mediji, Marali je priznala da je napravila grešku.

- Teško je sada, ali znam da će sve ovo proći i da ćemo moj sin i ja živeti srećan život. Napravila sam grešku, ali ja sam čovek - napisala je ona.

Zanimljivo je da je vest o njenom porođaju izašla istog dana kada je objavljeno da je Tristan pretio Marali zbog toga što ga tuži za alimentaciju. Kako se navodi, on joj je nudio 75 hiljada dolara kako bi odbacila tužbu, te joj rekao da će se penzionisati nakon ove sezone. Samim tim, kako joj je navodno rekao, on neće imati primanja kao ranije te neće dobiti isti novac za alimentaciju kao što joj sada nudi.

Mnogi su mislili da se Tristan primirio, pogotovo što je vreme u karantinu provodio sa Kloi. Tada su se svi nadali da će njihova veza uspeti, ali je pre nekoliko meseci sve puklo. Sada se zna i razlog za to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike