Bogate Kardašijanke iskeširale neverovatnih 37 miliona dolara za renoviranje imanja: Za taj novac ispuniće im sve želje

07.05.2021

08:51 >> 08:55

0

Autor: Marija Mitić

Majka i ćerka odlučile su da svoja velelepna dvorišta, koja su jedno preko puta drugog, potpuno promene, za šta su izdvojile čitavo bogatstvo

Bogate Kardašijanke iskeširale neverovatnih 37 miliona dolara za renoviranje imanja: Za taj novac ispuniće im sve želje
Copyright Printscreen Youtube/hayu

Popularne majka i ćerka, Kris Džener i Kloi Kardašijan odlučile su da renoviraju svoja imanja, za šta su iskeširale čitavo bogatstvo!

Naime, Kris i Kloi imaju velelepna imanja u Kaliforniji koja su jedno preko puta drugog, a za njihovo renoviranje izdvojile su čak 37 miliona dolara, pišu strani mediji. Na snimcima sa njihovog kanala na Jutjub platformi, jasno se vidi da su radovi u toku, čitavo zemljište je raskopano, a renovira se i bazen.

Printscreen Youtube/hayu

Poznato je da su ove bogatašice pomalo i razmažene, stoga verujemo da će i ovoga puta nakon renoviranja, svaka stvar na imanju biti po njihovom ukusu, želji i zamisli, do najsitnijih detalja.

Podsetimo, pre nekog vremena, Kloi je imala incident kada je skoro pa zapalila limuzinu koju je kupila majci na poklon, a koju je pritom od nje tada ukrala!

– Bilo je oko 9, 10 sati uveče, mama je već spavala, namestila sam jastuke u svome krevetu tako da, u slučaju da neko dođe u moju sobu, izgleda kao da i ja spavam, uzela sam mamin auto i otišla. U jednom trenutku došao je radnik hotela i rekao da gori automobil koji je bio parkiran tik do mog. Vatra je već bila zahvatila i auto moje majke! Bila sam jako uplašena… Kad sam stigla na parking, pola vozila je već izgorelo! Nisam imala izbora, morala sam da se vratim kući – sela sam u doslovce pola automobila, guma oko prozora se topila, ali auto je, srećom, bio u voznom stanju. Njegova tamnoplava boja potpuno se promenila zbog vrućine, ma sve je izgledalo stvarno loše! Ali naučila sam svoju lekciju – nema više iskradanja i laganja! Svaki put kad bih muljala, uhvatili su me – ispričala je Kloi.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike