Svetski mediji bruje o skandalu: Svađaju se bivši partneri Kloi Kardašijan! (FOTO)

10.07.2021

21:16 >> 20:57

0

Posle Lamarovog komentara na račun njenog izgleda, Tristan nije uspeo da se suzdrži

Svetski mediji bruje o skandalu: Svađaju se bivši partneri Kloi Kardašijan! (FOTO)
Copyright Kloi Kardašijan Profimedia

Kloi Kardašijan bez bilo kakve namere našla se u centru skandala, pošto je njen bivši dečko Tristan Tompson, s kojim je dobila ćerku Tru, ušao u oštru raspravu s njenim bivšim suprugom Lamarom Odomom. „Bitka” koja se odvila naočigled svih koji je prate na Instagramu brzo je „prešla” i u tamošnje medije, koji trenutno bruje o poruci koju je mlađi košarkaš direkto uputio Lamaru, posle komplimenta ostavljenog nekadašnjoj supruzi ispod vrlo izazovne fotografije.

Komentar Lamara Odoma, Kloi Kardašijan Instagram screenshot

Bivši, reklo bi se, ratuju zbog nje i posle svega što su već prošli dok su bili u paru. Podsećanja radi, Kloi je bila u krajnje turbulentnom braku s Odomom koji „niti je bio čist, niti veran”, napominju strani mediji. S druge strane, Tristan je Kardašijanovu prvu put prevario nekoliko dana pred porođaj, dok je svet dalje mahom šokiralo to što su posle svakog njegovog ispada vremenom uspevali da se vrate jedno drugom „zbog ćerke”.

Ljubavni trougao kakvog nema!

Za sada, Kloi je samo „ušla u vikend” s izazovnom objavom, ali nije se dalje oglašavala, niti je brisala sporne komentare. Lamar je mnoge iznenadio pošto je istu prokomentarisao, kako je nedavno i javno objasnio da „zbog njegovog ponašanja od ranije sada više i nisu u kontaktu”.

Što se Tristana tiče, međutim, nije sigurno šta ga je više isprovociralo – vruća fotografija ili još vreliji komentar bivšeg muža. On joj je, otkako su se ponovo zvanično rastali, već ostavljao komentare na Instagramu u nadi da će se „hemija ponovo javiti”, ali ovoga puta – nije se obratio njoj.

Komentar Tristana Tompsona, Kloi Kardašijan Instagram screenshot

– Bog te je već jednom vratio – napisao je on, aludirajući na period kada se suparnik borio za život 2015, a Kloi sve vreme bila uz njega.

Tek zatim, zvanično su se bili razveli u decembru 2016. godine.

Lamar Odom Profimedia

– Promeni igru, za drugačiji rezultat – dodao je, pa tagovao Odoma, na šok javnosti koja je situaciju kako pomno ispratila, tako i pokrenula razgovor na tu temu, uglavnom prisećajući se svega što su priredili Kloi, a sad se na ovaj način „lavovski bore za njenu pažnju”.

Tristan Tompson Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike