Kim je počela radeći za Paris Hilton, a sa ovom televizijskom ličnošću se njena sestra Kloi družila, pa je i služila!

25.01.2021

17:32 >> 17:39

0

Dugogodišnje prijateljstvo bilo je krunisano poslovnom ponudom, koja je Kardašijanovoj, u tom trenutku, bila preko potrbna

Kim je počela radeći za Paris Hilton, a sa ovom televizijskom ličnošću se njena sestra Kloi družila, pa je i služila!
Kloi Kardašijan Profimedia

Već je dobro poznato da je Kim Kardašijan u svet slavnih ušla družeći se i radeći za Paris Hilton. Danas, vodi se kao i daleko veća zvezda od krhke plavuše, a ono što se manje zna, je da je njena mlađa sestra sledila njen primer. Kloi Kardašijan je, naime, dugogodišnje priateljstvo sa Nikol Riči „krunisala” poslom – svojevremeno joj je bila asistentkinja i nimalo se nije žalila, jer joj je u tom trenutku i te kako trebalo da nešto radi.

Nikol Riči Profimedia

U tom periodu, Nikol je sa Paris snimala čuveni rijaliti serijal „Jednostavan život”.

– Bila sam joj asistentkinja, a ti si to isto radio za Džonatana Čebana (najbolji prijatelj Kim Kardašijan) i mi smo se upoznai… „pet lica ranije” – u svom maniru i bez dlake na jeziku počela je Kloi, gostujući u podkastu „Emergency Contact”, Sajmona Haka.

Ona je tom prilikom istakla da se sa Nikol poznaje veoma dugo – još iz školskih dana.

– Bila mi je najbolja drugarica, tokom odrastanja. Baš smo bile bliske. I, ona je počela da radi na „Jednostavnom životu”, pa joj je trebalo malo pomoći oko svega. Naravno, pihvatila sam. Meni je posao bio potreban – ispričala je Kloi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi