Prva žena Žike Jakšića je potpuno drugačija od Dajane Paunović! Sa njom producent ima sina

01.12.2021

16:39

0

Snežana odlično funkcioniše sa producentom, a živi u Nemačkoj sa naslednikom Andrijom

Prva žena Žike Jakšića je potpuno drugačija od Dajane Paunović! Sa njom producent ima sina
nikad_nije_kasno_14092021_0011 (1) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Producent Saša Žika Jakšić o svom privatnom životu retko govori. Ono što malo ko zna jeste da je osim lepe Dajane Paunović, kompozitor voleo još jednu damu koju je i oženio. Za razliku od Dajane, ona nije poznata ličnost, ne voli da se eksponira u javnosti i potpuna je suprotnost voditeljki. 

Prva žena Žike Jakšića zove se Snežana, a u braku sa producentom dobila je sina Andriju, kojim se on ponosi. Za razliku od Dajane, Jakšićeva bivša partnerka je crnka. 

 

 

Iako su se rastali pre mnogo godina, Snežana i Žika imaju skladan odnos, u kontaktu su, a producent neretko ističe koliko joj je zahvalan što brine o njihovom zajedničkom sinu.

Andriju svet šoubiza ne zanima. On živi i radi u Nemačkoj, kao enolog, pritom je najmlađi u toj državi sa tim životnim pozivom.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji - ispričao je svojevremeno Žika, prenosi „Grand online“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike