Jedna stvar ga je izvukla iz depresije! Žika Jakšić o životnim neuspesima: Tada mi se srušio ceo svet!

12.09.2021

07:59 >> 08:12

0

Autor: Marija Mitić

U životu mu nije baš sve bilo sjajno, kao što je danas

Jedna stvar ga je izvukla iz depresije! Žika Jakšić o životnim neuspesima: Tada mi se srušio ceo svet!
Copyright Žika Jakšić, Foto: A.A./ATAImages

Mnogi bi Saši Žiki Jakšiću pozavideli na svemu što je stvorio, međutim, iza toga se krije mukotrpan rad. Idejnom tvorcu “Zvezda Granda” i emisije “Nikad nije kasno”, nije bilo baš lako kroz život, ali kako Jakšić kaže, on se nikada nije libio da zasuče rukave i pošteno zaradi novac.

U mladosti je prešao da živi u Nemačku gde je radio sa svojim bendom, međutim, tamo je doživeo takve neuspehe zbog kojih mu se, kako kaže, “srušio ceo svet”.

Foto: M.M./ATAImages

– Ne poznajem osobu koja je na 1,2,3 postigla uspeh, normalno je da prođete i kroz neke gubitke. U mom slučaju ih je bilo nekoliko. Jedna od takvih situacija dogodila mi se po dolasku u Nemačku gde sam upoznao svoju prvu suprugu. Odlično sam radio sa tadašnjim bendom, međutim, sve je stalo kada se zaratilo te sam morao da pronađem drugi izvor prihoda. Četiri godine sam radio kao spasilac na bazenu. U međuvemenu je došlo do formiranja grupe “Ritam srca” i sve se vratilo na staro – počeo je priču Žika Jakšić za Story i nastavio:

Žika Jakšić, Foto: G.G./ATAImages

– Međutim, đavo mi nije dao mira te sam poželeo da otvorim restoran. Budući da nije isto biti gost i vlasnik koji na plati ima desetinu ljudi ubrzo sam bankrotirao. Usledio je najteži period u mom životu. Čini mi se da mi je tako teško bilo jedino kada su mi roditelji preminuli. Istovremeno sa propadanjem ugostiteljskog projekta, raspao se i bend, a ubrzo i moj brak. Srušio mi se ceo svet. Upao sam u depresiju i taman kada je krenulo da me savladava očajanje pročitao sam knjigu “Alhemičar” Paula Koelja i shvatio da se sve u životu događa sa razlogom što se kasnije ispostavilo i kao istinito, jer da sam postao veliki gazda restorana ne bih napravio uspeh sa “Zvezdama Granda” i sve posle što je sledilo – zaključio je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike