"Mogao je da prođe slomljene noge" Žika Jakšić pokušao da startuje Miru Škorić, njena reakcija je hit

16.10.2021

21:51

1

Otkrila koliko se poznaju i šta ih veže, ali i da li bi se ponovo udala

"Mogao je da prođe slomljene noge" Žika Jakšić pokušao da startuje Miru Škorić, njena reakcija je hit
zika jaksic, mira skoric - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Mira Škorić je već nekoliko decenija na estradi, ima brojne hitove, ali njen privatan život je oduvek bio misterija za javnost. Trudila se ona da ne iznosi svoju intimu na tacni, pa se tako malo zna o tome kakvi su joj se momci udvarali, da li je lomila muška srca, ali je sada jedno otkriveno.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Naime, pred snimanje emisije "Nikad nije kasno", pevačica je, između ostalog, otkrila da se Žika Jakšić, koji je voditelj i kreator ovog muzičkog šoua, poznaju 30 godina, veliki su prijatelji, ali to nije sve. Žika je Miru u mladosti želeo da osvoji, ali nije prošao slavno.

- Mogao je da prođe slomljene glave ili noge. Šalim se, mi smo prijatelji i saradnici 30 godina otprilike, puno smo radili i putovali dok je bio u bendu "Ritam srca". On je veliki drug, džek, kavaljer, pravi prijatelj, a to što on non-stop priča o ženama, pa on voli da je okružen lepim ženama, a ja sam uvek bila brat - ispričala je za "Grand online" Mira.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kako je bila u žiriju ove emisije, otkrila je i da li je kasno za nju da se ponovo uda.

- Bila je jedna takmičarka, sestra moja iste sudbine koja je rekla da je probala, videla da ne znam i nije htela dalje (smeh). Ne, nije se desio pravi. Ja sam slobodna ptica, ali nikad nije kasno. Može da se desi ljubav u sedmoj, osmoj deceniji, bitno je da bude prava, čista, bez interesa - otkrila je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Inače, Mira je najponosnija na svoju ćerku Milicu, koju je dobila u braku sa Vasom Jeremićem, hirurgom. Njihova naslednica krenula je očevim stopama, a mediji i estrada je nikada nisu interesovali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike