To joj neće zaboraviti! Bekuta je i u Mrkinim najtežim trenucima bila uz Laću (FOTO/VIDEO)

29.11.2021

14:24

0

Sin tekstopisca posebno je dirnut rečima koje je pevačica imala za njegovu pokojnu majku na komemorativnom skupu

To joj neće zaboraviti! Bekuta je i u Mrkinim najtežim trenucima bila uz Laću (FOTO/VIDEO)
Milan Laća Radulović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković, izjavio je saučešće Ani Bekuti koja je ostala bez svoje velike ljubavi, političara Milutina Mrkonjića. On je preminuo u subotu, 27. novembra, posle lavovske borbe s bolešću.

I kad je bilo najteže, međutim, pevačica je bila uz porodicu Radulović - Tucaković, a Laća joj to nikad neće zaboraviti.

- Preminuo je Milutin Mrkonjić. Za mnoge, preminuo je još jedan političar. Za mene, preminuo je čika Mrka. Čuburac. Stari laf koji nikad nije voleo da mu persiram. Prijatelj kuće koji je uvek bio spreman da pomogne. Šmeker starog kova. Čovek. Počivaj u miru - počeo je on na Tviteru, očito potresen gubitkom.

- Moje najiskrenije saučešće Ani, koja je pored svoje borbe imala snagu da u isto vreme bude uz nas i uz Marinu i čije su me reči na maminoj komemoraciji duboko dirnule - dodao je.

 

 

Podsećanja radi, pevačicin govor na komemorativnom skupu organizovanom Tucakovićevoj u čast, mnoge je rasplakao.

- Ovo je već treći put u 10 dana da govorim o nekome koga sam volela i koga više nema. Češće sam plakala nego što sam pevala poslednjih dana. Marina bi htela da je pominjemo bez patetike i plača. Promenila mi je život i karijeru, to nije floskula... Marina je poznavala ljudsku dušu u tančine, kao i moju. Počeli smo saradnju 1996 godine. Kod nje su pevači dolazili po svoju budućnost, po svoj hleb, razlog da živimo i pevamo - pričala je, strahujući zbog Mrke, kom su se lekari tada borili za život.  

ATAImages / Milan Maričić
 

- Njenim odlaskom je izgubila je cela Jugoslavija. Dirnula je daleka i nepoznata srca. Bila je beskrajno duhovita, šalila se i sa životom i sa smrću i sa bolešću. Dok god postoje koncerti, svadbe, proslave i radost, Marina će da živi - zaključila je Bekuta.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike