Mrka je Anu držao kao kap vode na dlanu: Bio je bolestan i prošlog Božića, a ovako je Bekuta pisala o njemu (FOTO)

27.11.2021

22:18

0

Autor: Marija Mitić

Koliko je ludo pevačica volela Mrkonjića, svedočile su njene skoro svakodnevne objave na Instagramu

Mrka je Anu držao kao kap vode na dlanu: Bio je bolestan i prošlog Božića, a ovako je Bekuta pisala o njemu (FOTO)
ana i mrka - Copyright Printscreen Instagram/ anabekuta1

Koliko je ludo Ana Bekuta volela Milutina Mrkonjića, svedočile su njene skoro svakodnevne objave na Instagramu.

Pevačica mu je tamo često upućivala nežne reči i izlive emocija, a mnogi su se divili njihovoj velikoj ljubavi i stabilnoj vezi koja je trajala skoro deceniju.

Jedna od najdirljivijih je ona koja datira od Dana zaljubljenih, kada im je bila i godišnjica.

- Već devet godina kroz život idem s ovim divnim čovekom koji je zaista ljubav mog života. Da sam ga srela ranije, možda se ne bismo prepoznali. Zato, devojke, neka vas ne plaši vreme. Prava ljubav će doći. Ne sedajte u vozove samo zato što su vam babe iz sela rekle da je poslednji. Svoj pravi voz prepoznaćete same. Kad istinski budete volele sebe, pravi voz će doći na peron. Srećan vam Dan zaljubljenih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Milutin me drži kao kap vode na dlanu. Bukvalno - napisala je jednom pevačica uz sliku na kojoj se glavom naslonila na Milutinov dlan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Prošli Božić su dočekali zajedno, iako je Milutin i tada bio bolestan. Sigurno nisu mogli ni da naslute da će im ovaj Badnji dan i Božić biti poslednji koje će provesti zajedno...

- Mili moji, hvala na porukama podrške i brizi za nas. Milutin je došao kući iz bolnice i odlično se oseća. Zajedno čekamo Badnjak i Božić te je moja jedina i najveća novogodišnja želja upravo ispunjena. Svima vama želim ovakav susret i sreću koju večeras osećam. Jer, kako ono pesma kaže; “Šta sam to imao od života? Nečiju kosu, nečiju ruku, jedno srce ustreptalo. I dva tri osmeha tiha i prosta. Sve je to ponekad tako malo. Sve je to, videćeš, sasvim dosta.” - napisala je tada Ana, a potom se dirljivom porukom oglasila i sutradan, na Božić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Lepo je dočekati Hristovo rođenje u toplom domu, uz zdravu porodicu i praznični ručak.
Srećna sam, zadovoljna i zahvalna što su moji najmiliji uz mene. Godina za nama podsetila nas je šta je najvažnije. Svima vam želim srećan Božić, prijatelji dragi, ali danas najviše mislim na one koji su ostali bez domova, naročito na naš narod u Hrvatskoj, Srbe koji su najradosniji hrišćanski praznik dočekali bez krova nad glavom, bez struje, u strahu od novih zemljotresa, hladnoće, bolesti. Od svih domova gde se Bog danas rađa, neka se prvo rodi kod onih unesrećenih i uplašenih kojima je pomoć najpotrebnija. Mir Božji, Hristos se rodi - poručila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike