Elma Sinanović o gubitku supruga: Šest meseci nisam ustajala iz kreveta, niko me tako neće voleti

01.08.2021

21:36 >> 21:24

0

Bila sam više sa njim nego što sam bila u roditeljskoj kući, ispričala je pevačica

Elma Sinanović o gubitku supruga: Šest meseci nisam ustajala iz kreveta, niko me tako neće voleti
Copyright Elma Sinanović, ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Elma Sinanović doživela je tragediju pre dve godine kada je ostala bez supruga Smaila Sinanovića, te je otkrila da se teško nosi s gubitkom.

‒ Posle smrti supruga nisam šest meseci ustajala iz kreveta. Izgubila sam najvećeg prijatelja u životu kog sam mogla da imam. Udala sam se mlada, sa 19 godina. Bila sam više sa njim nego što sam bila u roditeljskoj kući. Ne može mene više nikad niko tako da voli, da me tako pazi. On je bio kao Kineski zid kad sam ja u pitanju. Takva zaštita. Počela sam i da pevam zahvaljujući njemu. Zaslužan je za sve ovo što sam ja danas – ispričala je pevačica.

Ona se u opširnom odgovoru prisetila gde je upoznala pokojnog supruga.

‒ U radio-stanici. Mislim da je to bila praksa neka, a on je imao privatnu firmu i došao je zbog neke reklame. Mi smo se tu upoznali i on je meni prišao i rekao: „Kako se ti zoveš?”, ja sam u sebi prevrnula očima i pomislila da je neki navalentan lik. Ja kažem: „Elma”, na šta je on rekao: „Kako si ti lepa, ja ću tebe da oženim.” Bila sam tu sa nekim drugarom iz škole i rekla mu: „Ovaj je neki pijan”, smejala sam se. Imao je izuzetan karakter, nikada nisam upoznala takvog čoveka. Bila sam opozit njemu, jer sam nekad nervozna, a on se stalno smejao i zezao, njemu je sve to išlo nekako lako – rekla je za “Objektiv” Elma.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike