Elma Sinanović o emotivnom životu svoje drugarice Cece: Bogdan mi se mnogo dopada (VIDEO)

18.11.2021

08:15

0

Pevačica ističe da je posle gubitka supruga fokusirana na karijeru, te da se nije pojavio nijedan muškarac koji ju je zaintrigirao

Elma Sinanović o emotivnom životu svoje drugarice Cece: Bogdan mi se mnogo dopada (VIDEO)
Elma Sinanović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Elma Sinanović napravila je pauzu u karijeri kako bi bila kraj svog supruga u teškim trenucima. Ona ne krije da je njen uspeh bio zagarantovan jer je imala moćnog supruga koji joj je sve omogućio, a ona je imala talenat za pevanje. 

Muž joj je bio veliki oslonac i podrška kako u životu, tako i u karijeri, a posle njegove smrti dugo nije mogla da se oporavi. Sada se polako, ali sigurno u punom sjaju i sa novim pesmama vraća na scenu. 

24sedam/Goran Sivački
 

„Lepa, a sama” je opis koja važi za Elmu i njen ljubavni život. U intervjuu za 24sedam ona je priznala da emotivnog partnera nema, ali da i dalje veruje u ljubav i da je otvorena za nove ljubavne priče. 

- Što se tiče mog emotivnog života, ja sam sama i fokusirana sam na posao, za ostalo nisam zainteresovana. Nikad se ne zna šta nosi život, ja sam otvorena za vezu, ali trenutno je situacija takva. 

Pevačica ne krije sreću što je njena dobra prijateljica Ceca Ražnatović konačno našla partnera sa kojim uživa i kraj koga je srećna. 

- Ja volim mnogo moju Ceki. Drago mi je što je ona srećna i zadovoljna. Nadam se da će tako da ostane zauvek. Meni se Bogdan mnogo dopada. Sve je super. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, uskoro publiku očekuje duet Elme i Slobe Radanovića. Iako je mnoge iznenadila njihova saradnja, pevačica ističe da je on jedan od najboljih pevača mlađe generacije, te da joj je zadovoljstvo što su snimili duet. 

24sedam/Goran Sivački
 

- Moj menadžer je video mene i Slobu zajedno u tom duetu i mislim da nije pogrešio, jer su nam se senzibiliteti poklopili i pesma je baš dobra. Sloba je jedan jako vaspitan i dobar momak, meni je bila čast i zadovoljstvo da snimim sa njim duet. Smatram da je on jedan od boljih mlađih pevača na našoj estradi, da ne kažem najbolji. Pesma na kojoj smo mi radili je ljubavna. Govori o dvoje ljudi koji su razdvojeni, koji se vole i trebalo bi uskoro da se spoje. Puna je emocija, mislim da smo mi to lepo izneli i da će to doći do srca publike. 

Detaljnije o svemu pogledajte u video-snimku. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike