Morao je da me voli, ne može da me kupi: Elma otkrila da joj je pokojni muž poklanjao automobile i stanove

23.10.2021

20:15

0

Autor: Marija Mitić

Sinanovićku je suprug osvojio tek naposletku emocijom, dok materijalnim stvarima nije uspeo

Morao je da me voli, ne može da me kupi: Elma otkrila da joj je pokojni muž poklanjao automobile i stanove
anastasija_rodjendan_25052021_0104 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Elma Sinanović gostovala je u današnjem izdanju emisije "Magazin In" gde se prisetila kako ju je pokojni muž osvojio. Iako joj je nudio "kule i gradove", Elma je pala na njegov šarm tek kada je otvorio dušu i pokazao joj emocije.

Pevačica je priznala da joj je pokojni suprug kupovao stanove, automobile i ostale skupocene materijalne stvari dok joj se udvarao.

Printscreen RTVPink
 

- Ja sam ulovila čoveka koji je bio bogat, odnosno ulovio je on mene. Kupovao mi je stanove, automobile, sve mi je nudio, a ja nisam htela da budem sa njim. Nije uspeo - rekla je pevačica, a na pitanje voditeljke kako ju je na kraju osvojio, Elma je odgovorila:

Printscreen RTVPink
 

- Morao je da me voli, ne može da me kupi. Mislite da je meni u životu bilo sve sjano? Bilo je svega, problema, svađa...To je mali grad, tradicionalistički. Nije moglo tek tako. Morao je da me voli, pre svega. Ne možeš da me kupiš, ili da mi kupiš stan, ne možeš to da radiš. Žene greše i to muškarci vide u jednom momentu -  bila je iskrena Sinanovićka u "Magazinu In".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike