„Moj sin poštuje Mrku više nego svog oca" Bekutine reči iz kojih je jasno kolika je bila njihova ljubav

27.11.2021

22:28

1

Pevačica je, inače, duboko verovala da bi papir, odnosno brak, samo zakomplikovao njihovu priču...

„Moj sin poštuje Mrku više nego svog oca" Bekutine reči iz kojih je jasno kolika je bila njihova ljubav
Copyright Ana Bekuta ATAImages/Stefan Tomašević

Skoro čitavu poslednju deceniju, pokojni političar Milutin Mrkonjić proveo je u ljubavi s pevačicom Anom Bekutom. Ona je uz njega bila do poslednjeg trenutka, a kako je svojevremeno otkrila, njen sin Igor, iz braka sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, Mrku je i tekako poštovao. 

Čak i više nego rođenog oca. 

- Moj sin ne voli da se eksponira i jedva ga nateramo da dođe sa nama na neki događaj. Jednostavno, ne voli medije. Milutin i Igor se izvrsno slažu. Igor poštuje Milutina više nego svog oca – rekla je jednom prilikom ona, prenose „Novosti", pa dodala kako ne planira da „stane na ludi kamen" po drugi put, jer papir ništa ne bi promenio, kada su njih dvoje u pitanju. 

„Našla sam svoju srodnu dušu"

- I dalje stojim pri stavu da nam papir ništa ne znači. To ništa ne bi promenilo u mom i Milutinovom odnosu, moglo bi samo da zakomplikuje stvari. Možda će nas neko kritikovati zbog toga. Pa će reći da smo neozbiljni, da ne poštujemo instituciju braka, ali mi smo ozbiljni ljudi koji su prošli brakove. Imamo decu, unuke i želimo da živimo kako mi želimo. Našla sam svoju srodnu dušu i ne obazirem se na to šta će drugi reći - zaključila je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Podsećanja radi, Milutin Mrkonjić je prethodno, početkom novembra, završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu, operisao je srčane zaliske i to novom metodom, preko prepona. Bekuta je non-stop bila uz njega i svakodnevno ga je obilazila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike