Poljupcima su počinjali svaki Dan zaljubljenih: Ovako su Ana i Mrka slavili godišnjice ljubavi

27.11.2021

21:11

0

Želja im je bila da naredne godine deceniju svoje veze obeleže velikom proslavom

Poljupcima su počinjali svaki Dan zaljubljenih: Ovako su Ana i Mrka slavili godišnjice ljubavi
Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je danas u Beogradu, na Institutu za kardio-vaskularne bolesti "Dedinje". Osim po svojoj političkoj karijeri, Mrkonjić je poslednjih godina bio poznat i po vezi sa pevačicom Anom Bekutom.

Njih dvoje su trebali naredne godine da obeleže 10. godišnjicu veze, ali to nažalost nisu dočekali. 

Njihova ljubav počela je, prema Aninim rečima, sasvim slučajno, kada se ona najmanje nadala. Uvek je volela da se načekala i da joj je polovina života prošla u traženju. Kada su mnogi slavili Svetog Trifuna, Ana i Mrka, kako su voleli popularno svi da ih zovu, slavili su Dan zaljubljenih, jer je 14. februara 2012. počela njihova ljubav.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Svake godine su je obeležavali i nije bilo šansi da taj dan, barem na neki način, ne obraduju jedno drugog. Iako su nekada imali poslovne obaveze, pa taj dan možda nisu mogli da provedu zajedno, veče je bilo njihovo vreme.

- Ana se upravo sprema za snimanje Zvezda Granda, a ja idem na gradilište. Obaveze moraju da se završe, a posle toga će biti vremena i za nas dvoje. Važno je da smo zajedno, sve ostalo je nebitno - rekao je Mrka kada su proslavljali pet godina veze, a Ana se nadovezala:

- Poljupcima smo počeli ovaj lepi dan. Koliko god godina bude ispred nas, volela bih da ih zajedno provedemo. Od Milutina sam dobila cveće, a ako na vreme završim snimanje Zvezda Granda, ići ćemo i na neku lepu večeru.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Njih dvoje nikada nisu previše voleli da ističu svoju ljubav, a kada su slavili sedam godina iste, Ana je rekla da je toliko napisano i ispričano da je možda bolje ćutati.

- Mi živimo ljubav! - rekla je tada Ana.

Kada su, pak, slavili osmu godišnjicu, Ana je priznala da Mrka nije vešt u kuhinji, ali da je uvek umeo da je iznenadi.

- Milutin je šampion u tome. Ume u trenutku da napravi sjajnu atmosferu i da me istinski zadivi pažnjom i galantnošću, često kad se najmanje nadam - govorila je tada pevačica.

Poslednju, devetu godišnjicu svoje ljubavi, dočekali su sa velikim žarom, ne sluteći da će im to biti poslednja koju će zajedno obeležiti.

- Obeležavanje godišnjice će proći skromnije jer nije okrugla. Spremamo se za narednu, za deset godina. Ovu ćemo proslaviti u krugu porodice, nećemo praviti ništa veliko. Ali radujemo se narednoj, koju ćemo upriličiti gala proslavom – rekla je pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Nažalost, tu desetu neće dočekati zajedno. Ana se povodom Mrkine smrti oglasila za naš portal, a šta je rekla možete pročitati OVDE.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike