Bio je to veliki stres za mene! Ivana Selakov otkriva da li se čula sa Lukasom nakon drame

27.11.2021

19:44

1

Autor: Marija Mitić

U velikom intervjuu za 24sedam, pevačica je osim skandala koji se nedavno dogodio govorila i o brojnim aktuelnostima, porodici, karijeri, detinjstvu, novogodišnjim željama...

Bio je to veliki stres za mene! Ivana Selakov otkriva da li se čula sa Lukasom nakon drame
i s - Copyright ATAImages/ A.A.

Iza Ivane Selakov je velika drama koja joj se dogodila sa dugogodišnjim saradnikom i prijeteljem Acom Lukasom. Upravo na ovu temu započeli smo razgovor sa pevačicom, koja je za 24sedam govorila i o brojnim drugim aktuelnostima, porodici, karijeri, detinjstvu, novogodišnjim željama i o još mnogo čemu.

Nakon što su Aca Lukas i Ivana javno "zaratili" i na svoje prijateljstvo i saradnju stavili tačku posle nekoliko veoma uspešnih duetskih pesama, Selakova nam je najpre ispričala kako je sve podnela.

Aca Lukas i Ivana Selakov, Printscreen Youtube/
Wave Music TV
 

 - To je bilo stvarno stresno i za mene i mog supruga, nešto potpuno novo i neočekivano. Nikada nisam imala takve napise u novinama, kao tada. Bila sam tih dana i tužna i iznervirana, razočarana u njega kao čoveka. Drugo, mnogo smo novca uložili u taj projekat. Bila sam zatečena, čitala sam svakakve izjave od njega i njegovog menadžera Saše Mirkovića. Još uvek nisam sigurna da li su zaista izgovarali tako gnusne stvari, ili su to mediji malo "prepumpali". Ako je istina, to je zaista nedžentlmenski. To je jako ružno, da me tako proziva. A, kada je imao nastup u pozorištu, od svih kolega i koleginica samo je pozvao mene, to vam dovoljno govori šta je on mislio o meni kao o svom saradniku. Samo sam želela da se sve to završi - rekla nam je Ivana ovom prilikom i otkrila da li je pomislila da joj skandal ovakvih razmera može ugroziti karijeru:

 - Naravno da ne. To je jednostavno bio samo projekat koji je propao - kaže nam Selakova i ističe da joj od tada sporna pesma stoji u fioci i nema nameru da se dalje bavi njome.

ATAImages/ A.A.
 

 - Cela ideja je bila moja, a sada mi izaziva gorčinu, nemam volje da se njome bavim, za sada. Krenula sam dalje, to sam ostavila iza sebe, planiram neke potpuno druge pesme - kaže Ivana i ističe da od Lukasa posle svega nije dobila izvinjenje, kao i da se nisu čuli nakon čitave drame.

 - Ne, nije se izvinio. Nismo se ni čuli nakon svega, nema potrebe.

Kako nam se bliži Nova godina, pevačicu smo upitali i koje su njene novogodišnje želje, te šta će poželeti u ponoć.

 - Prvo globalno, želim da se ova situacija sa koronom reši i da smo svi zdravi. U ponoć ću poželeti samo da svi budemo zdravi i srećni, moja ćerka, porodica, prijatelji...  - kaže nam Ivana koja, iako je ostvarila uspešnu karijeru koja traje skroro deceniju i po, ima mnogo neostvarenih želja na poslovnom planu.

ATAImages/ A.A.
 

- Imam mnogo želja, mnoge sam stvari ostvarila i veoma sam zahvalna na tome. Ali naravno da svi imamo neostvarene želje, uvek može više i bolje. Nikad nisam znala da ću pevati pred 50.000 ljudi, a dešavalo mi se. Nisam ni sanjala kad sam bila mala da će se to tako desiti. Mnogo sam srećna i zahvalna Bogu i svemu na ovakvoj mojoj karijeri. - kaže Selakova o željama na poslovnom planu, a zatim otkriva one koje se tiču privatnog života.

 - Nisam ni sanjala da ću takvu ljubav osetiti, to je moja ćerka. Ništa više od toga ne bih mogla da poželim -  kaže Ivana koju smo zatim upitali da li bi volela da svojoj naslednici podari brata ili sestru.

 - Naravno, to će se desiti ili se neće desiti, ali, ako se desi, biću presrećna.

S obzirom da ponovo ima puno nastupa, a pored toga i porodicu i trogodišnju ćerku Krunu, Selakova objašnjava kako uspeva da uskladi sve obaveze.

ATAImages/ A.A.
 

 - Pa, dobro sam se organizovala. Gledam da pevam u Beogradu i okolini, kako bih što manje putovala na nastupe. Ćerkica je sada već velika pa može da je pričuva moj suprug Peđa, baka i deka, nekad čak i prijatelji - kaže Ivana i otkirva u čemu joj suprug najviše pomaže, te ko u njihovom domu vodi glavnu reč.

 - On sve radi, posebno oko ćerke. Sve muške poslove radi, organizuje, vozi nas. A što se tiče glavne reči u kući, zavisi o čemu se radi. Ako se radi o stvarima u koje se više razume, naravno da ću ga poslušati, i obrnuto. Kada je reč o finansijama, donosimo zajedno odluke. 

Na trenutak smo se pričom vratili u Ivanino detinjstvo, koje nije mogla ni da upredi sa detinjstvom svoje ćerke.

 - Prevelika je razlika u mom detinjstvu i njenom sada. Deci danas ništa nije uskraćeno, recimo mobilni telefon, koji sam ja videla prvi put sa 18 godina, a oni se sad "rode" s njim. Moramo ići u korak sa vremenom - kaže i ističe da će se svim silama truditi da ćerku ne razmazi.

ATAImages/ A.A.
 

- Ništa specijalno ja njoj nisam priuštila. Trudim se maksimalno da je ne razmazim, to mi je jako važno. Neću joj sigurno sve ostaviti na dlanu, jer ni meni ni Peđi ništa nije bilo omogućeno. Sve što smo stekli, stekli smo sami svojim radom. Podržaću je u svemu, u poslu sutra, mama i tata su tu da joj daju ljubav i brigu ali za neke stvari će morati sama da se izbori - priča Ivana za 24sedam i otkriva da su ona i njen suprug strogi roditelji.

- Nekad jesmo, nekad nismo strogi kao roditelji. I moji su roditelji bili strogi, čak strožiji od Peđinih. Zna se šta može, šta ne može. Neke stvari ćemo joj dozvoliti, neke nećemo ni u ludilu.

Ivana zatim ističe da ona i njen suprug ne žive život "na visokoj nozi", kako se obično smatra za javne ličnosti.

-  Živimo život kao i svi drugi, ništa raskošnije ili bogatije... Pažljivo baratamo sa novcem, ne rasipamo se. Novac me ne ispunjava preterano. Ima stvari gde sam spremna da izdvojim više para, dete mi je prioritet, naravno, i recimo putovanja koja me veoma ispunjavaju i hrane mi dušu. Ne pamtimo sutra neke skupe stvari koje smo sebi kupili, nego uspomene, na primer baš sa putovanja -  kaže Ivana i otkriva kako je uspela da isfinansira sve projekte na samom početku karijere, kada nije zarađivala kao sada. Osim talenta i sreće, imala je i veliku pomoć prijatelja, saradnika i kolega, a posebno je izdvojila pevačicu Cecu Ražnatović.

ATAImages/ A.A.
 

 - Zbog svojih zasluga i "kredita" kod muzičara i producenata, neki su mi od njih pomogli. Na primer, Pera Stokanović koji mi je poklonio pesmu, onda Ceca, koja je načinila ključni potez, spojila me je sa Sašom Popovićem, sa Grandom, kako bih za njih izdala svoj prvi album. Ceci sam inače dugo godina bila prateći vokal. Zatim, Aleksandra Milutinović, Dragiša Baša... Štedela sam od svakog nastupa i ulagala u naredne projekte. Živeli smo skromno, pazili smo na svaki dinar - završava Ivana Selakov za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike