„Šta je smešno?!" Zorica Brunclik priznala: Bez ijedne „krpice" ulazi u Novu godinu! (FOTO/VIDEO)

27.11.2021

11:25

1

Mnogi se u najluđoj noći „okrenu" crvenom vešu, ali pevačica ima svoj recept za sreću

„Šta je smešno?!" Zorica Brunclik priznala: Bez ijedne „krpice" ulazi u Novu godinu! (FOTO/VIDEO)
Zorica Brunclik ATAImages/G. G. - Copyright G.G./ATAImages

Zorica Brunclik se vidno raspoložena i ruku pod ruku sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem pojavila na jednom snimanju, pa dok je on uživao u bogatoj trpezi, pevačica je s medijima, među kojima je bio i 24sedam, porazgovarala na razne teme. Od toga kako joj je prolazilo vreme s Kemišom tokom pandemije, pa sve do planova za najluđu noć - ispričala je sve, te i otkrila šta radi za sreću u novogodišnjoj noći, dok se većina opredeljuje za crveni veš.

G.G./ATAImages
 

- Napokon smo bili zajedno, stvarno smo svašta radili što rade dvoje (tokom pandemije). U pauzama toga što smo radili, bili smo malo i u studiju. Na putovanja nismo išli zajedno već dve godine, jer smo rizična grupa - rekla nam je Zorica pred snimanje novogodišnjeg programa na televiziji koja je u vlasništvu njene koleginice Dragane Mirković, pa zatim iznenadila priznanjem da u 2022. planira da, kao i po običaju, uđe naga.

- Sujeverna jesam, ali u Novu godinu obično ulazim gola! Ne znam šta je tu smešno, ja se uopšte ne smejem. Gola sam. Uputstvo za upotrebu, kada se ugase kamere - istakla je ona.

G.G./ATAImages
 

Pevačici, s druge strane, u poslednje vreme farbanje prilično smeta.

Poznata po svojoj frizuri, međutim, ne planira da bilo šta menja, uprkos mukama kroz koje prolazi kad dođe vreme za „osveženje" - kako svojim, tako i mukama njenog frizera.

- Moj frizer kad dođe da me farba, ponese i pidžamu. To traje četiri, pet sati. Ja onda izgubim živce, pa onda pravimo pauze, gde on mene animira na neki drugi način, pa kaže da moramo da završimo farbanje, jer ja ne smem da ga obrukam. To je njegov obraz, jer je moja glava njegov trofej. Boju kose ne bih promenila, jer pobednički tim ne treba menjati, to samo ludaci rade - sigurna je Zorica, a detalje razgovora s 24sedam pogledajte u nastavku.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike