Kim nije snimila jedan, već dva sporna snimka s bivšim? Advokat Kardašijanove morao da odreaguje!

19.09.2021

18:40 >> 18:44

0

Rej Džej i ona su tada bili u vezi, a mnogi veruju da je vrući video odigrao veliku ulogu na samom početku šoua porodice - vinuvši ga do zvezda

Kim nije snimila jedan, već dva sporna snimka s bivšim? Advokat Kardašijanove morao da odreaguje!
Kim Kardašijan Vest Profimedia

Mnogi su oni koji i danas veruju da je eksplicitni snimak Kim Kardašijan Vest s bivšim dečkom (Rej Džej) ono što joj je najviše pomoglo da se probije kada je tek počela da gradi karijeru. Po početku prikazivanja sada već zaključenog rijalitija „U korak s Kardašijanovima” šuškalo se čak i da je video „izbacila” njena majka Kris Džener, a sve zarad slave – koju je višečlana porodica na kraju svakako i stekla.

Pročitajte još:

Nedavno, međutim, bruje strani mediji, pojavio se podatak da Kim svojevremeno nije snimila samo jedan već dva sporna snimka, a da je drugi „duži i daleko više prikazuje”. Zbog ovoga, brzo je odreagovao advokat Kardašijanove, Marti Singer, koji je, piše TMZ, preneo njene reči:

– Te tvrdnje nikako nisu istinite. Svašta li su ljudi spremni da kažu za svojih 15 minuta slave…

Podsećanja radi, Wack 100 je u podkastu „The Bootleg Kev” ispričao upravo suprotno, pa poručio kako bi snimak „poslao Kanjeu Vestu, jer ga mnogo poštuje, a ona je ipak majka njegove dece”.

– Kanje, javi se, brate, ako želiš drugi deo. Neviđeno. Zaista, ne bih to dao nikome osim njemu, ona je majka njegove dece, a ja njega poštujem i svestan sam da je dosta onih koji bi da se domognu snimka – izjavio je, pa dodao kako ne bi tražio novac zauzvrat.

Wack 100 Profimedia

Upitan, međutim, kako se Rej Džej oseća povodom „noviteta”, izjavio je „da ni on ne bi voleo da se to objavi, jer je sada otac dvoje dece”.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi