Kim je i dalje moja žena! Kanje Vest prekinuo tišinu o razvodu

06.11.2021

07:15

0

Iako su meseci prošli otkako su se rastali, reper Kardašijanovu i dalje smatra svojom suprugom

Kim je i dalje moja žena! Kanje Vest prekinuo tišinu o razvodu
Kim Kardašijan i Kanje Vest - Copyright Profimedia

I devet meseci od rastanka koji je mnoge iznenadio, Kanje Vest oslovljava Kim Kardašijan svojom suprugom. Reper koji je promenio svoje ime u „Je" nedavno je u jednom intervjuu za strane medije istakao kako ona to i dalje jeste, te da bi svakako voleo kada bi ponovo bili par. 

Prisećajući se kako kako mu je pomogla da reši neki problem, prekinuo je tišinu pa „poništio" razvod izjavom u okviru epizode „Revolt TV's Drink Champs":

- ...Moja žena, jer ona to i dalje jeste, jer nema tog papira još uvek.

Kanje Vest Profimedia
 

Podsećanja radi, Kim je podnela papire za razvod u februaru 2021, posle šest godina braka. Zajedno, dobili su čestvoro dece (ćerke Nort i Čikago, te sinove Sejnta i Psalma) i ostali jedno drugom velika podrška. Šta više, Vest je i te kako podržao „izlet" Kardašijanove, u SNL-u, tokom kog je i njega „potkačila" rekavši kako „je glavni razlog za razvod bilo to kakva je on ličnost".

- Ma, naterali su je da tako kaže, da to sve „skinu s dnevnog reda". A ja nikakve papire nisam video, tako da zvanično, nismo mi razvedeni. Ne mogu ja da se šalim sa takvim stvarima. Moja deca bi svakako volela da su im roditelji zajedno. I ja bih voleo da smo zajedno - ostavio je sve bez reči on.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike