Ivana Korab konačno pokazala supruga: Uživaju u izletu sa naslednikom (FOTO)

24.11.2021

15:51

0

Autor: Marija Mitić

Manekenka je muža dugo čuvala od očiju javnosti, a u tajnosti se i udala

Ivana Korab konačno pokazala supruga: Uživaju u izletu sa naslednikom (FOTO)
pogledi_30032018_00112 - Copyright AtaImages/ S.T.

Manekenka Ivana Korab još uvek svog supruga čuva od očiju javnosti, za kojeg se takođe tajno i udala pre dve godine. Tek danas je na svom Instagram nalogu po prvi put objavila fotografiju sa njim, međutim, on se vidi samo sa leđa.

Naime, Korabova trenutno sa suprugom i sinom Mateom uživa na izletu u Bijeljini, a o prelepim predelima koje obilaze, morala je da podeli utiske sa svojim pratiocima na Instagramu.

 - "Lako je plitku vodu zamutiti i budalu naljutiti"; "Jedan koji hoće jači je od dvojice koji moraju"… Samo neki od natpisa koji se mogu naći na ovom prelepom mestu… Mnoge stvari nekako zaboravimo jer stalno jurimo za nečim. Potrebno je zastati i prosto uživati u trenutku -  napisala je Ivana i prvi put objavila fotografiju sa svojim „momcima“.

Printscreen Instagram/ivanakorab
 

Obučeni u iste trenerke, sa natpisima na leđima „Ja sam tata / mama Matea“, Ivana i njen suprug pozirali su u društvu preslatkog devetomesečnog sina.

Podsetimo, Ivani je ovo drugi brak. Pre ovog bila je u kratkom braku sa crnogorskim biznismenom Miom Danilovićem, a razveli su se posle samo mesec dana.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike