Ivana Korab „broji sitno” do porođaja: Čuveni „baby shower” provela u suzama radosnicama (FOTO)

09.02.2021

14:46 >> 15:15

0

Autor: M. Gudžulić

Njena sestra je sve isplanirala, do poslednjeg detalja

Ivana Korab „broji sitno” do porođaja: Čuveni „baby shower” provela u suzama radosnicama (FOTO)
Ivana Korab Instagram screenshot

Ivana Korab uskoro će se poroditi i dobiti sina, a tim povodom su je prijateljice na čelu sa sestrom iznenadile „bebi šaulerom”, slatkom proslavom koja se organizuje pre rođenja deteta, budućoj mami u čast. Taj dan, Ivana je provela preplavljena najlepšim emocijama, zbog kojih se na kraju i rasplakala.

– Posle onoliko plakanja teško sam mogla da nađem sliku na kojoj iole delujem pristojno… Toliko su me pogodile pažnjom i ljubavlju da ja nemam reči. Sestra moja, koja je do poslednjeg detalja sve isplanirala i, prijatelji koji su uz mene tu, uz svu ljubav koja može da se pruži – počela je manekenka, pa nastavila: Znam da sam zbog hormona emotivnija nego inače, ali ja prosto mislim da sam bogata osoba sa ovakvim ljudima u mom životu i da takve stvari treba pokazivati jer ljubav, osmeh, lepa reč, podrška, su fundamentalne stvari koje vrede u životu.

Ivana Korab Instagram screenshot

Podsetimo, Ivana Korab je godinama živela u Americi. Tokom trudnoće, međutim, vratila se u Srbiju, gde se između ostalog posvetila i poslu. Prema skorašnjim navodima iz domaćih medija, Ivana je otvorila butik, a u planu joj je i otvaranje jednog restorana.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti