Psihijatar spomenuo dete Jovane Jeremić, ona skočila kao oparena: Nemojte da tražim da se vama uradi veštačenje

20.11.2021

15:25

1

Voditeljka smatra da je postupak njenog sagovornika bio veoma neprofesionalan

Psihijatar spomenuo dete Jovane Jeremić, ona skočila kao oparena: Nemojte da tražim da se vama uradi veštačenje
Screenshot_5 - Copyright Printscreen YouTube/Novo jutro

„Novo Jutro“ na televiziji Pink proteklo je veoma burno. Naime, voditeljka Jovana Jeremić ušla je u klinč sa sagovornikom, psihijatrom Jovanom Marićem. Tokom odgovaranja na pitanja o navodnim pretnjama bivšoj supruzi i njegovom sinu, Marić je indirektno spomenuo Jovaninu ćerku, što je nju i te kako ražestilo. 

Kako postupak profesora smatra nepristojnim, ona mu je istog trenutka odbrusila. 

Printscreen YouTube/Novo jutro
 

- Vi niste psihijatar i ne znate šta su nesvesni motivi da nešto proučavate, recimo, ima stvari koje vas interesuju, sad neću da pričam zbog publike, to nije naša tema. Međutim, vodite računa šta vas interesuje jer je to ono što je nesvesno i o vašem impulsu za govor, jer zbog toga vam je dete kasnije progovorilo, i tako dalje neću sada da pričam - izjavio je Marić, a onda je usledilo i izlaganje Jeremićeve. 

- Pošto ste tako bezobrazni, sada ćete vi mene da čujete! Niste na mestu, bezobrazni ste i nikada niste bili džentlmen. Ovo što ste sada uradili i pokazali, to što manipulišete u javnosti da vas sin izbacuje iz stana, to je vaša sramota. Sramota je kako se ponašate prema sinu i šta ste mu priredili sa njegovih 19 godina. Kome vi možete da budete psihijatar i koga vi možete da lečite kada sami sa sobom sebe ne možete da usmerite? Niste pozvani da dajete dijagnozu o tome kako ja govorim, koliko govorim, o čemu govorim, niti da mi na finjaka namećete dijagnoze. Nemojte da tražim da se vama uradi veštačenje i da se ispita vase stanje svesti, jer se time dosad niko nije bavio. Ovo vam je prvi i poslednji put da koristite javan prostor da postavljate dijagnoze i da zloupotrebljavate funkciju psihijatra u javnosti, jer to radite sve vreme - kazala je voditeljka. 

Printscreen YouTube/Novo jutro
 

Pošto se smirila tenzija, Jovana je ispričala svoju stranu priče. 

- Mariću ovo nije prvi put da se tako ponaša, ali umem sa takvima da se nosim. On je sklon tome da podbada uspešne žene jer ima kompleks od njih, zapravo mrzi ih. Neka razmisli o tome kakav je on muškarac kada ga ostavljaju tri žene. Mora da ne onda problem u njemu, a ne u njima. U emisiji je prešao granicu kada mi je pomenuo ćerku, ali adekvatno sam mu odgovorila, dobio je on svoju porciju - izjavila je Jovana za „Alo“. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike