Iznenađenje za voditeljku: Jovani Jeremić u toku emisije stigao poklon od Legije (FOTO)

13.11.2021

10:59

1

Autor: Marija Mitić

- Znači da se i u zatvorima gledamo i treba svi da nas gledaju - rekla je Jovana koja nije skidala osmeh sa lica zbog ovog gesta

Iznenađenje za voditeljku: Jovani Jeremić u toku emisije stigao poklon od Legije (FOTO)
j jeremić - Copyright ATAImages/ A.A.

Dok je ćaskala sa svojim sagovornicima u jutarnjem programu televizije Pink, Jovani Jeremić stiglo je jedno posebno iznenađenje.

Naime, reč je o torti u roze boji na kojoj piše "Za najbolji šer", a poruka koja je stigla uz ovog slatko iznenađenje ipak je najviše šokirala gledaoce. Naime, torta je stigla kako piše, na papiriću, u posveti od Milorada Ulemeka Legije i Dače.

Printscreen RTVPink
 

 - Pozdrav iz Alkatraza od Legije i Dače - pisalo je u poruci.

- Ne jedem slatko, jer moram dobro da izgledam, ali u svakom slučaju hvala! Meni je rođendan prošao. Znači da se i u zatvorima gledamo, i treba svi da nas gledaju - rekla je Jovana koja nije skidala osmeh sa lica zbog ovog gesta, koji je stigao baš u jeku pričao o njenom razvodu od supruga Vojislava Miloševića.

Printscreen RTVPink
 

- Nisam se još razvela, ali ne znači da kroz neko vreme neću biti razvedena. Kada budem donela tu odluku, napisaću saopštenje i na taj način obavestiti javnost - rekla je Jovana juče za 24sedam.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike