Jovana Jeremić ne živi više sa suprugom?! Voditeljka progovorila o razvodu

12.11.2021

12:59

0

Voditeljka je u izjavi sa 24sedam priznala da do okončanja braka nije došlo

Jovana Jeremić ne živi više sa suprugom?! Voditeljka progovorila o razvodu
jovana_jeremic_rodjendan_24102021_0064 - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Danima unazad se priča o razvodu Jovane Jeremić, a voditeljka svojim postupcima još više podgreva priču da ima krizu u braku. Bez ikakvog ustručavanja voditeljka je ranije govorila da ukoliko se ljubav između nje i supruga Vojislava Miloševića ugasi, da neće imati problem da taj brak i okonča, što je mnoge šokiralo.

Usred takvih priča, ona je povukla jedan sasvim neočekivani potez. Naime, Jovana je obrisala sa Instagrama muževljevo prezime, a redakcija 24sedam je došla do informacija da voditeljka više ne živi sa svojim suprugom u porodičnom domu. O svemu tome Jeremićeva je otvoreno sa nama porazgovarala i ispričala svoju stranu priče. 

Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Nisam se još razvela, ali ne znači da kroz neko vreme neću biti razvedena. Kada budem donela tu odluku, napisaću saopštenje i na taj način obavestiti javnost - rekla je Jovana za 24sedam, a na pitanje da li to znači da u braku sa Vojislavom postoje trzavice, ona kaže: 

- Ne mogu o tome da pričam, ipak je to privatna stvar - odgovorila je kratko Jeremićeva, a potom je i prokomentarisala priče da ne živi sa suprugom u porodičnom domu. 

- Nije tačno da ne živim sa suprugom. Pošto imam svoj stan od transfera, ja ponekad spavam u njemu, tačnije prespavam u sestrinom jer moj renoviram, a ta dva stana se nalaze jedan pored drugog - kaže Jovana za 24sedam

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike