Estrada pod lupom 24sedam: Ponor i tuga ih uzeli pod svoje (FOTO/VIDEO)

15.11.2021

08:15

0

Na svaku lepu, po svemu sudeći, „došle su" po dve loše vesti...

Estrada pod lupom 24sedam:  Ponor i tuga ih uzeli pod svoje (FOTO/VIDEO)
pregled showbiz 1411 - Copyright ATAImages/ A.A./24sedam/Profimedia

Ljubavni brodolomi, narušeno zdravlje poznatih i bolni ispraćaj svakako su ostavili traga u sedmici koja je za nama. Posle svake lepe vesti, poput konačnog „oslobođenja" strane pevačke zvezde Britni Spirs, udaje Paris Hilton, te nove ljubavi Sare Jovanović, nizale su se i one teške.

Zoran Kalezić najavio je kako se sprema za operaciju, Merima Njegomir takođe se bori s teškom bolešću, a Jovana Jeremić istakla je kako je izašla iz lošeg odnosa, te podgrejala priče o razvodu, o čemu vas je 24sedam blagovremeno izveštavao.

U prethodnih sedam dana, dogodio se i epilog drame Marije Karan, kao i televizijsko pojavljivanje Branislava Lečića, koji je progovorio o nedaćama koje su ga snašle otkako ga je mlada koleginica Danijela Štajnfeld optužia za silovanje.

Najtužniji dan za celu estradu bio je 11. novembar, kada je čuveni Marinko Rokvić ispraćen na večni počinak.

Sara Jo ima novog dečka!

Pevačica Sara Jovanović raskinula je sa dečkom Milkom Babićem i sada je u zagrljaju novog partnera, ekskluzivno saznaje 24sedam. Njenu novu ljubav smo razotkrili na licu mesta, u jednom italijanskom restoranu na Dorćolu, a onda i došli do informacija kako je u pitanju plesač iz Slovenije, Žiga Sotlar.

Na konferenciji za medije povodom dočeka 2022. godine ispred Skupštine, upitana za novu ljubav kratko je, ali jasno odgovorila: „Učim se slovenački jezik".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ziga Sotlar (@zigasotlar)

 

Na konstataciju da to znači da je došlo do raskida, s osmehom je rekla:

- Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je definitivno bio u pravu kad je rekao da će biti vrlo sadržajan ovaj period.

Slučaj Štajnfeld - Lečić - Isaković

Poznati glumac je gostujući u jutarnjem programu ružičaste televizije još jednom „pretresao" temu koja je mnoge potresla. Ovom prilikom, istakao je kako je „dobro videti da je Štajnfeldova zbog svega napredovala u Americi, pa i postala najplaćenije glumica iz Srbije"... Sve vreme, u rukama je držao „pisane dokaze koliko je puta ona menjala priču", a zatim i objasnio kako se optužba odrazila na njega kao čoveka, zatim njegov posao i porodicu.

Jovana Jeremić i Branislav Printscreen Novo jutro
 

Osim toga, Lečić se tokom nedelje osvrnuo i na dramu s Merimom Isaković, pa naglasio u razgovoru za „Večernje novosti" kako je „ona nekada optuživala drugog muškarca za silovanje, a sada to pripisala njemu". Kako dalje tvrdi, lažima je kod njega izazvala najveće gađenje koje je ikad osetio u životu, a što se optuživanog muškarca tiče, kog nije imenovala ali je iz iste profesije - on zna na koga je mislila.

Razvodi se Jovana Jeremić?

Pošto je sa Instagrama obrisala venčano prezime i za 24sedam rekla da se „nije još razvela, ali da to ne znači da kroz neko vreme i neće", poznata voditeljka podgrejala je priče koje se vrte već neko vreme u „Novom jutru", dotakavši se s gošćom - upravo ove teme.

 - Zašto te žene ne izađu iz lošeg braka? Prolazim kroz neke stvari, znam šta pričam. Odlaziš iz odnosa kada nisi srećan, treba imati herca. Malo je hrabrih ljudi. Ja kukavice ne podnosim - počela je Jovana, a zatim se njena sagovornica nadovezala.

Jovana Jeremić Printscreen RTVPink
 

- Mogla si ti da izađeš, mogla je Madona da izađe... - nakon čega je Jeremićeva u jednoj rečenici i zvanično potvrdila da se rastala od supruga.

- Ja sam izašla - priznala je, pa nastavila:

- Žena treba dobro da se uda. Da bi se dobro udala, moraš da budeš svoja, da imaš svoj biznis, svoju platu, treba uvek da budeš top riba sa dobrom platom, svojim stanom, ne zavisiš od svog partnera. Kada si svoja, imaš pravo da tražiš i mnogo više od toga što si stekla. Ljubav se pretpostavlja, ali se ne živi. Mora biti praćena materijalnim, inače puca.

Epilog drame Marije Karan

Glumica je posle incidenta s dečkom V. B. saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

24sedam/ATA Images/Facebook
 

Ona je, pošto je opisala šta se desilo u ranim jutarnjim satima, istakla da ne želi da diže optužnicu protiv izabranika.

Merima Njegomir u teškom stanju

Pevačica se navodno već mesecima ne oseća dobro, a prema rečima izvora upućenog u situaciju, bori se sa teškim oblikom tumora. Oglasivši se za „Pink.rs", Merima je naglasila da je porodica sve vreme uz nju i da se svim silama trudi da ne klone duhom.

Merima Njegomir ATAImages/Antonio Ahel
 

- Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću... Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno - izjavila je tada ona.

Zorana Kalezića u utorak čeka operacija

Pevač je nedavno objavio da boluje od kancera pluća, te da će zbog toga biti hospitalizovan.

- ...Imam prijatelje širom sveta, mogao sam da se operišem bilo gde. Ali ipak zašto bih se ja, pored naših ljudi i dece koji imaju sličnih problema i koji se leče ovde, operisao bilo gde, zašto bih išao u Cirih ili negde drugo - rekao je Kalezić, piše „Dan", a lečiće se u Crnoj Gori.

Zoran Kalezić ATA Images/Antonio Ahel
 

- Ja sam svestan svega i operacije koja mi sleduje u utorak, ovim putem želim da dam poštovanje lekarima, jer im verujem da će uraditi sve što je potrebno. Nisam posegao za lečenjem negde drugde, jer znam da će dati sve od sebe da mi pomognu. Boli me, jer je našim ljudima tuđe sve lepše i bolje. Moja želja je bila da iskažem poštovanje prema lekarima s kojim sam u kontaktu i zahvalan sam im na požrtvovanju. Zadivljen sam i verujem više svojim ljudima i spreman sam da im život ponudim. Vidim da imaju želju da mi pomognu, ali sam im rekao jedno - nemojte me buditi, ako nakon operacije ne budem mogao da pevam. Moj život je pesma, ako mi uzmu pesmu onda bolje da me nema - zaključio je on.

Sahranjen Marinko Rokvić

Pevač je na Novom bežanijskom groblju u Beogradu ispraćen na večni počinak 11. novembra.

Marinko Rokvić Antonio Ahel/ATAImages
 

Porodica, brojni prijatelji, kolege i političari u suzama su mu uputili poslednje zbogom.

 

 

Harmonikaši na čelu s Aleksandrom Sofronijevićem i Mišom Mijatovićem svirali su „Jedina moja".

 

Britni Spirs konačno slobodna!

Nakon što je krajem septembra sud u Los Anđelesu doneo odluku da otac Britni Spirs, Džejmi, bude suspendovan sa mesta njenog staratelja, sada je donesena i konačna odluka o potpunom ukidanju starateljstva, posle 13 godina.

Britni Spirs Profimedia
 

Paris Hilton izgovorila sudbonosno „da"

Čuvena bogatašica i njen izabranik Karter Reum zavetovali su se na večnu ljubav 11. novembra, a slavlje je trajalo kao i po planu - tri dana. Za to vreme, ona je promenila 10 odevnih kombinacija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Na bajkovitu proslavu nema ko nije došao da ih podrži i raduje se zajedno sa njima, a krhkoj plavuši raskošna venčanica pristajala je kao salivena, prenosili su strani mediji.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike