Detalji raskida Sare Jo sa bivšim: Milko nije mogao da podnese njeno ponašanje

09.11.2021

14:18

0

Nakon što je 24sedam prvi pisao da mlada pevačica ima novog dečka, u javnosti izlaze nove priče o tome zašto više nije sa starim

Detalji raskida Sare Jo sa bivšim: Milko nije mogao da podnese njeno ponašanje
Copyright Foto: Hiishii

Pevačica Sara Jovanović i producent Milko Babić više nisu zajedno, a kako se sada navodi, oni su raskinuli jer nisu više imali iste poglede na svet.

Sara Jo ATAImages/ Antonio Ahel
 

Naime, za raskid je razlika u godinama igrala značajnu ulogu, a kako saznaje Blic od izvora bliskih paru, mladom producentu je između ostalog i smetalo što pevačica nema fokus na vezu i sve više ulazi u infuenserske vode.

Sara Jo sa dečkom, Printscreen: Instagram7Sarajoo
 

Sara Jo je, kako je 24sedam pisao, sada u zagrljaju novog partnera. Ona je prvi put 2019. godine objavila da je u vezi sa Milkom, mediji su zatim pisali da je par počeo i da živi zajedno, ali se dosad nije oglašavala o raskidu. Ni za njen rođendan, koji je bio 29. oktobra, Jovanovićeva nije objavila zajedničke fotografije sa nekadašnjim partnerom.

24sedam
 

Njenu novu ljubav razotkrili smo na licu mesta, tačnije u jednom italijanskom restoranu na Dorćolu, gde su pevačica i njen novi dečko uživali u romantičnoj večeri. Tokom vikenda, ona i njen partner ušli su u ugostiteljski objekat dobro raspoloženi, sve vreme su se smeškali, a zatim su u nekoliko navrata razmenili nežnosti.

Nakon što smo ih uhvatili u jednom od beogradskih restorana na romantičnoj večeri, saznali smo da je reč o plesaču iz Slovenije s kojim Sara Jo usko sarađuje već neko vreme, a zove se Žiga Sotlar.

YouTube/Sara Jo
 

Pevačica se ovim povodom još nije oglašavala., ali su iz njenog PR tima kratko poručili za naš portal sledeće:

- Poznato je da Sara nikad ne priča o privatnom životu, pa tako neće ni sada - poručili su iz Sarinog PR tima.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike