Nemilosrdno psovao Mariju Karan: To je jedna mučenica, životinja koja je slomila auto

12.11.2021

11:39

0

Voditelja su zbog stava o ženama korisnici društvenih mreža urnisali negativnim komentarima

Nemilosrdno psovao Mariju Karan: To je jedna mučenica, životinja koja je slomila auto
marija karan frajle_03052017_0013 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca prozvao je Mariju Karan zbog načina na koji je ona navodno razbila dečku staklo na automobilu. Osim neprimerenog rečnika, Maca je izvređao mlađu koleginicu, zbog čega je razbesneo korisnike društvenih mreža. 

Naime, Maca je u emisiji koju vodi komentarisao napise u medijima i incident kada je glumicu Mariju Karan dečko V. B. navodno udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protivpožarim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu marke „Porše". Svojim izlaganjem o ženama šokirao je gledaoce koji masovno dele insert iz emisije i kritikuju ga. 

24sedam/ATA Images/Facebook
 

- Protivpožarnim aparatom čoveku slomila auto... Pametna žena... A ne, ne, to nije nasilje, to je jedna uvređena žena, mučenica, koja je uzela protivpožrni aparat, životinja, uzela i slomila mu auto. Kako bih joj ja j*bao mater, kako bih im ja j*bao mater, tim damama i tim mučenicama! Stop nasilju nad muškarcima!. Majku vam j*bem ne mafijajte, idite ručak napravite, skuvaj supu, radi nešto. Napravi supu, otiđi na pijac, p*čka ti materina bolesna. Ona je mučenica?! Fuj! - ispričao je voditelj u emisiji „Kasni Zornjak zbog čega je navukao bes pratilaca., 

- „Mizogini klošar“, „Zašto priča tako o ženama i šta bi im on radio?!“, „Maco, sram te bilo“, „Ovakve ljude skinuti sa programa i nastaviti sa zabavnim emsijama“, „Kakvi su ovo stavovi, za svaku osudu“, „Ne znam ko može ovo da podrži“, „Maco, srami se“ - neki su od komentara na Macin račun na društvenim mrežama.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Marija je saslušana 9. novembra u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu kada je odbila da krivično goni svog dečka. 

Tužilaštvo je nakon pregleda snimaka sigurnosnih kamera i detaljnog izveštaja lekara ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti.

Ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom pada.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike