Majka Danijele Štajnfeld demantovala ćerku: Otišla je u Ameriku sa turističkom vizom

12.11.2021

08:46

2

Prema dokazima koje je Lečić dostavio medijima, Marija je dala iskaz koji se kosi sa onime što je izjavila njena naslednica

Majka Danijele Štajnfeld demantovala ćerku: Otišla je u Ameriku sa turističkom vizom
Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić - Copyright ATAImages/ A.A./Printscreen

Glumac Branislav Lečić pravosnažno je oslobođen optužbi da je silovao glumcu Danijelu Štajnfeld, a javnost i dalje intrigira njihov odnos. Glumac je pre nekoliko dana javno rekao da pouzdano zna da je Danijela Štajnfeld otišla u Ameriku sa turističkom vizom, dok ona tvrdi suprotno i ističe da je otišla preko imigracionog programa za talente.

- Ovaj podatak je proveren. Znam pouzdano. Osim što ne postoji "imigracioni program za talente" i što imam saznanja da je otišla sa turističkom vizom, a ostala kao imigrant ili azilant, takođe je njena majka potvrdila u predistražnim radnjama u policiji da je Danijela otišla sa turističkom vizom, kod tetke u Ameriku, a da ne zna kada je tražila boravak - rekao je Branislav Lečić.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Ako je suditi prema Lečićevim rečima, osoblje iz policije je pitalo Danijelinu majku o vrsti vize sa kojom je Danijela otišla u Ameriku, a ona je potvrdila da je njena naslednica u SAD išla sa turističkom vizom, za šta postoji i dokaz koji je u rukama nadležnih organa. 

Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld 24sedam/Miloš Tešić/ATAImages/Ptintscreen/YouTube N1
 

Inače, Štajnfeldova je ranije izjavila kako je u Ameriku otišla preko imigracionog programa za talente i tom prilikom dodala kako ona spada u odliv mogzova iz Srbije. Njena majka Marija Štajnfeld dala je izjavu u policiji koja se kosi sa onime što je izjavila njena naslednica, demantujući je, rekavši da je Danijela u SAD otišla sa turističkom vizom.

Podsetimo, Lečić je na Tviteru sa javnošću podelio dokument iz tužilaštva kojim je želeo da pokaže kako je snimak razgovora diskreditovan od strane Višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da je u pitanju montaža. 

Printscreen Twiter/branislav_lecic
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike