Anabela o filmu Đoleta Đoganija: 17 godina života se svelo na samo jednu scenu i to onu gde sam nesrećna

14.11.2021

14:16

0

Autor: Marija Mitić

"Ne sumnjam da se potrudio da predstavi sve onako kako je on poželeo"

Anabela o filmu Đoleta Đoganija:  17 godina života se svelo na samo jednu scenu i to onu gde sam nesrećna
Copyright Anabela Atijas, Antonio Ahel/ATAImages

Anabela Atijas danas je po prvi put prokomentarisala scenu iz dokumentarnog filma Đoleta Đoganija "Život i scena", u kojoj se svađa sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem.

Kako ovaj film obuhvata početak i razvoj denserske karijere Đoleta Đoganija i njegovog brata Gagija, kao i grupe "Đogani", u njemu su se našli svi tadašnji akteri, pa i Anabela koja ističe da joj je krivo što je predstavljena u ovakvom kontekstu, te da joj je žao što se našla samo u jednoj sceni i to baš ovakvoj.

 

 

- Nisam gledala film, nisam imala prilike. Ne sumnjam da se potrudio da predstavi sve onako kako je on poželeo. Postoji jedna stvar koju bih volela da kažem jer sam čula da ima jedna scena o meni. Žao mi je što je 17 godina života sa njima svelo se samo na jednu scenu. Taj jedan momenat kada sam se osećala nesrećno. Gomila je pomenuta, ja nisam. Žao mi je što nisam dobila malo priznanje da sam i ja bila deo toga. Nije mi žao s obzirom na to da se poenta vrlo lepo shvatila - rekla je Anabela u današnjoj emisiji u Premijeri Vikend specijal i dodala:

Anabela Atijas Printscreen: RTV Pink
 

- Apsolutno nemam više bol ni ljutnju po tom pitanju.

Atijasova se zatim osvrnula na ćerku Lunu i unukicu Miju.

- Ona je ta koja se izborila za sve, imala je put koji nije bio lak, ali mislim da sada kada drži svoju devojčicu u ruci shvata koja je bila cena za sve to - rekla je Anabela.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike