Nisam mogla da ga ostavim! Anabelina emotivna ispovest o borbi Andreja Atijasa s velikim porokom

13.11.2021

17:55

0

Pevačicin suprug je pre nekoliko godina bio i na odvikavanju od alkohola, a prema njenim rečima - vredelo je boriti se, u trenutku kada im je i ljubav visila o koncu

Nisam mogla da ga ostavim! Anabelina emotivna ispovest o borbi Andreja Atijasa s velikim porokom
Anabela Atijas ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anabela Atijas je gostujući u jednoj emisiji otvoreno progovorila o tome kako je u prvom, ali i drugom braku, imala problema s partnerima zbog poroka. Njen sadašnji suprug Andrej Atijas je, inače, pre nekoliko godina bio i na odvikavanju od alkohola, a ona napominje da je to sada već „daleka prošlost". Ipak, tada, kada su „stajali na staklenim nogama" - nije mogla da ga ostavi uprkos svemu, jer je ona bila osoba kojoj se obratio za pomoć.

- Davno je bilo. Prestala sam da brojim, ali mnogo puta. Sa novim partnerom isto. Kod mene se ništa ne menja, sve je staro, ali čovek se izlečio, voleo je da popije, više to ne radi. Stvarno je postao druga osoba i ne mogu da ne budem srećna kad se neko odlučio na tako veliki korak zbog mene - ispričala je Anabela, ali nije se tu i zaustavila.

Anabela i Andrej Atijas ATAImages/Antonio Ahel
 

Vredelo je!

- Nije nikada bila u pitanju treća osoba, nema smisla pričati uopšte na tu temu. Nisam ni u jednom momentu izgubila samopoštovanje, ali nisam mogla da ostavim nekoga ko je pokazao želju i zamolio me za pomoć. Ispoštovao je sve to. Vredelo je boriti se - zaključila je ona u emisiji „Magazin In".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike