Luna Đogani priznala zašto Anabela nije bila na njenom venčanju: "Falila mi je majka"

02.11.2021

13:43

0

Pevačica je ispričala šta se dešavalo u jednom od njenih najvažnijih dana u životu

Luna Đogani priznala zašto Anabela nije bila na njenom venčanju: "Falila mi je majka"
Luna Đogani ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani je u maju prošle godine izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Marku, a na svadbi se nije našao niko od njene porodice. Mnogi su to protumačili tako da njena majka Anabela nije u dobrim odnosima sa Luninim suprugom, a sada je pevačica ispričala šta se zaista dešavalo.

- Mene to što mi se majka nije pojavila na venčanju nije zabolelo, jer je to takav dogovor bio, apsolutno nije da niko nije bio pozvan... Plan je da to bude velika svadba, da svi dođu, ja sam kao mala maštala da imam veliku venčanicu, da ne budem trudna na svom venčanju, da ne budem deveti mesec, da ne mogu da hodam... Sigurno nisam tako planirala svoje venčanje. Planirala sam da tu budu svi moji, Markovi, da slavlje bude do 5 ujutru, da promenim tri venčanice, sve sam ja to tako planirala, ali situacija je bila drugačija - rekla je Luna u emisiji "Zvezde Granda specijal" i dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kada je on mene verio nije bila u planu ni korona, ni trudnoća, desilo se tako... Ja nisam želela da moje dete bude vanbračno. Želela sam da se Mia rodi, a da Marko i ja budemo muž i žena, zato je sve to tako bilo ubrzano. Falili su majka, otac, sestre, prijatelji i to je ono što je falilo da bi sve bilo potpuno, ali to će se desiti... Mi sada planiramo veliko slavlje za Miin prvi rođendan i nadoknadićemo to što nismo mogli tada.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Luna je ovom prilikom istakla da nije ni sanjala da će Marko biti njen muž i otac njene dece.

- Imala sam 11 godina kada sam gledala Marka kao voditelja. Da mi je neko rekao da će mi on biti muž i otac mog deteta ne bih verovala. Meni su Marko i Ena Popov tada bili simpatični, bili su lep par iz rijalitija koji je kasnije vodio i „Zvezde Granda“. Znala sam za njega, ali da mi je neko rekao da će život da nas spoji... Eto šta je sudbina, a ja verujem u sudbinu - rekla je Luna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike