Anabela vikala na Gagija, on plakao kao malo dete! Isplivao snimak iz bekstejdža (FOTO/VIDEO)

08.10.2021

22:15

0

Pevačica se naljutila na Đoganija jer je nije predstavio publici, već je zasluge pobrao sam

Anabela vikala na Gagija, on plakao kao malo dete! Isplivao snimak iz bekstejdža (FOTO/VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Đole Đogani snimio je dokumentarac „Život i scena“ u kojem je oživeo stare uspomene, emocije, turneje i brojne životne okolnosti poznatih ličnosti. Na društvenim mrežama sada je isplivao snimak koji svedoči o sceni iz bekstejdža sa davno održanog koncerta na kojem je nastupala i grupa Funky G. 

Naime, kako je ova dens grupa bila i te kako popularna devedesetih, tadašnji koncert je odlično prihvaćen kod publike, a peh Gagija Đoganija, koji nije najavio Anabelu Atijas i predstavio je publici je scena koja je ekranizovana. Tada je pevačica izrazila nezadovoljstvo zbog denserovog ponašanja, a on je plakao kao kiša. 

- Što se ljutiš? 

- Ništa, onako... Ništa, kad ne znaš sam! - odgovorila mu je.

- Jao, jeb*te, nisi je najavio! - dobacio je neko od prisutnih.

- Sve, sve si ti! Sve! - vrisnula je Anabela na Gagija, unoseći mu se u lice.

- Nisam nju najavio... Zbunio sam se, skroz - rekao je vidno tužan Gagi svom bratu Đoletu.

- Nisam ja niko i ništa, ja to uopšte nisam ni zaslužila! Zaboravio, pa šta. Mislim, ne, uopšte ne provociram, nego mislim da nisam - kazala je Anabela kada je Slađa Delibašić upitala šta se desilo.

- Ponašaj se prirodno. Ponašaj se onako kakva si ranije bila, znaš da to nisam namerno uradio - kazao joj je Gagi, koji se potom rasplakao, dok su ga svi ostali tešili, a snimak njihove svađe pogledajte u nastavku. 

Podsetimo, mnogi su pomislili da će se popularni sastav Funky G ponovo vratiti na scenu, kada su Anabela i njen bivši suprug Gagi Đogani otpevali pesmu „Vila veštica“. Međutim, do dana današnjeg do toga nije došlo.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti