Ispao iz „Nikad nije kasno", ali je od Žike Jakšića dobio 100 evra: „Za ovo treba da budeš maher!"

13.11.2021

17:17

0

Iako je brzo pobrao sve simpatije publike, Ivan Memetović Mušoki nije mogao ni da sanja koliko će mu muzičko takmičenje promeniti život

Ispao iz „Nikad nije kasno", ali je od Žike Jakšića dobio 100 evra: „Za ovo treba da budeš maher!"
Ivan Memetović Musoki Printscreen Grand parada - Copyright Printscreen Grand parada

Od samog pojavljivanja na sceni šoua „Nikad nije kasno", Ivan Memetović Mušoki važi za jednog od omiljenih takmičara, ali i jednog od retkih koji su uspeli i da unovče svoj nastup - pošto je od Žike Jakšića dobio 100 evra.

- Uvek sam bio na drugom mestu. Bio sam bokser, snimao sam i tehno muziku, završio u francuskom časopisu, ali mislim da nikad nisam bio jači - svojevremeno je izjavio, u emisiji u kojoj ga je Jakšić počastio.

- Mislim da Žika nije baš toliko darežljiv u emisiji i treba da budeš baš maher da od njega uzmeš bakšiš. Da je živ i zdrav sto godina - prokomentarisao je.

Žika Jakšić ATAImages/ M. M.
 

Pokriću putne troškove!

- Rekli su mi da se to ne vraća. Taman ću sa tim novcem pokriti troškove puta - dodao je zatim.

Međutim, kada je ispao iz trke za finale, Mušoki je bio ljut, pa je i sa suzama u očima govorio o svojim nastupima. Danas, na takmičenje gleda potpuno drugačije.

- Nisam verovao da će mi emisija „Nikad nije kasno” promeniti život i da ću uspeti. Želeo bih svima da poručim da se prijave, a ja se zahvaljujem emisiji, jer da nije bilo nje ja ne bih ostvario svoj san - otvorio je dušu u „Grand paradi".

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike