Prislonila mi je ruku na srce, da pozdravi brata: Goran iz „Nikad nije kasno" o susretu s porodicom donora!

02.02.2021

19:29 >> 19:03

0

Transplantacija je odrađena u martu 2019. Filiću je ta operacija i te kako obeležila život pa je u emsiji javno priznao da je ovde samo zbog porodice dečak

Prislonila mi je ruku na srce, da pozdravi brata: Goran iz „Nikad nije kasno" o susretu s porodicom donora!
Copyright Goran Filić Printscreen „Nikad nije kasno"

Goran Filić Gogac rasplakao je svojevremeno voditelja Žiku Jakšića, pričom o tome kako je „tu samo zbog novog srca i to jednog mladića”.

– Dečko je bio mlađi od mene 15 godina i preminuo je u Urgentnom, pa su njegovi roditelji meni donirali njegovo srce. Mi se ne poznajemo, možda putem ove emisije oni saznaju za mene i upoznam ih. Želim da znaju da srce njiovog sina kuca u meni i da je ovo naša zajednička borba – rekao je tada u „Nikad nije kasno”, na šta Jakšić nije mogao da suzbije emocije.

Kako je i priželjkivao – uspeo je da stupi u kontakt sa porodicom preminulog mladića. Nakon emisije oni su ga, kaže, potražili, a kada je usledio susret, ćerka velikodušnih roditelja stavila mu je ruku na srce, da pozdravi brata.

– Posle emisije, u svim medijima pisalo se o mom slučaju. Majka preminulog dečka informisala se i rekla ćerki da potraži emisiju, kako bi uporedili podatke. Nakon toga, pronašli su me i poslali mi poruku – prisećao se za „Grand onlajn” emotivnog trenutka: Kada sam ušao u njihovu kuću pomislio sam samo: „Anđele, eto te ponovo u domu svom”, to mi je samo prošlo kroz glavu, da bi nakon par sati razmenjivanja iskustava, njegov otac rekao da pređemo u kuhinju gde sam ja seo na mesto na koje je inače sedeo preminuli – dodao je Goran, ističući kako nema slučajnosti na ovom svetu, te da se sve dešava sa razlogom.

Kandidat, takođe, ističe da mu nimalo neće biti žao ukoliko ne prođe u sledeći krug muzičkog šoua, jer je on svoj cilj ispunio i sebe smatra moralnim pobednikom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike